Twitch kan kaybetmeye devam ediyor - Haberler - indir.com

Twitch kan kaybetmeye devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-07 19:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler yayın servisi Twitch, ciddi kan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Özellikle dünya genelinde popüler olan Shroud, Ninja ve Gothalian gibi yayıncılarını Mixer tarafına kaptıran şirket, şimdi ise CouRageJD yayıncısını da YouTube tarafına kaptırdı. Geçtiğimiz haftalarda Ninja dahil olmak üzere birbirinden popüler Twitch yayıncıları Microsoft’un yayın servisi olan Mixer’e geçiş yaptılar. Geçiş sebeplerinin sadece para değil çeşitli politika sorunları da olduğu yaşanan yeni gelişmeler ile beraber ortaya çıkıyor.

Twitch Bir Yayıncısını Daha Kaybetti

PUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendiPUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendi

Gelen en yeni bilgilere göre Twitch platformunun önemli yayıncılarından birisi olan CouRageJD hesabını kapatacağını duyurdu. Zaten bir süredir YouTube tarafında aktif olan CouRageJD, artık yayınlarını YouTube platformundan sürdürecek. Söz konusu yayıncının Twitch tarafında 2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. 40 milyondan fazlada izlenmesi bulunan ünlü isim, Twitch’te daha çok CoD ve Fortnite yayınları gerçekleştiriyordu. Diğer yandan eSpor etkinliklerini de takipçileri ile paylaşıyordu.

Twitch tarafında yaşanan bu kayıpların para ile alakalı olduğunu ifade ediliyor. Bu noktada Ninja’nın menajeri ve eşinin kısıtlanmış yayın politikaları noktasında eleştirilerinden bu sonuç ortaya çıkıyor. CouRageJD ise artık sadece oyun değil yemek yapma, skeç ve ASMR videoları hazırlamayı düşündüğü ifade ediliyor. Diğer yandan bu ismin 100 Thieves adlı oyun organizasyonunda da içerik üreticisi olduğu ifade ediliyor. Bakalım ünlü yayıncılarını kaybetmeyi sürdüren Twitch cephesinden nasıl bir hamle gelecek göreceğiz.


Twitch nihayet Apple TV’ye geliyorTwitch nihayet Apple TV’ye geliyor
Twitch uygulaması sonunda Apple TV’deTwitch uygulaması sonunda Apple TV’de

PAYLAŞ