Twitch Extentions artık mobil cihazlarda da kullanılabilecek. - Haberler - indir.com

Twitch Extentions artık mobil cihazlarda da kullanılabilecek.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 14:45:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Altı ay önce kullanıma sunulduğundan beri, Twitch Extensions masaüstünde 1,5 milyardan fazla etkileşimde bulundu. Bugünden itibaren, mobil cihazlarda kullanılabilecek. Böylece, görüntüleyenler, yayınlarınızı izlediğiniz her yerde lider panoların, anketlerin, maç geçmişlerinin ve daha fazlasının keyfini çıkarabilir. Her Uzantı henüz mobil kullanıma hazır olmasa da geliştiricilerin mobil cihazlarını uyumlu hale getirip getirmeyeceklerine karar vermeleri biraz zaman alabilir. Ancak bir çoğunun alacağı ihtimali söz konusu. Bununla birlikte, hâlihazırda kullanıma sunulmakta olan bazı Eklentiler, hepsi bir arada Streamlabs Sadakati, Müzik, Anketler ve Oyunlar, ayrıca Program ve Warcraft Armory World'ü içeriyor. Güncellemeden yararlanmak için Twitch uygulamanızın sürüm 6.0 veya üstü olduğundan emin olmalısınız

Elbette, Uzantıların erişimini genişletmek, geliştiriciler için yeni fırsatlar yaratır, bu yüzden Twitch, geliştiricilerin Uzantıları oluşturmalarına ve test etmelerine yardımcı olmak için tasarlanan geliştirici donanımını da geliştiriyor. Geliştirici aracı, geliştiricilerin çeşitli görünümler ve roller (örneğin yayıncı canlı görünümü) boyunca üretim API'lerine yerel olarak bir uzantıyı test etmelerini sağlayan bir web uygulamasıdır. Geliştiriciler ayrıca, uzantıyı yinelemenin yanı sıra ek görünümler ve özel çözünürlükler eklemek için yeni "Merhaba Dünya" örnek kodunu (temel bir arka uç iskeleti içerir) de çekebilecek.

Twitch, bu sürümün "sadece başlangıç" olduğunu ve önümüzdeki haftalarda ve aylarda teçhizatın geliştirilmesini ve eklemeyi planladığını söyledi. İyileştirmeler ve kod örnekleri ile ilgili geribildirimi teşvik ettiği için, bu konuya derinlemesine işbirlikçi bir yaklaşım benimsiyor gibi görünüyor. Şirket ayrıca, geliştiricilerin RFC'lerini (Yorum İsteği) göz önünde bulundurmalarını istemiş, bu sayede donanımın ikinci dalga fonksiyonunun şekillenmesi ile ilgilenebilirler.





PAYLAŞ