TV Yayıncılığında Yeni Bir Dönem Başlıyor! - Haberler - indir.com

TV Yayıncılığında Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türk Telekom Grubu, televizyon yayıncılığında yeni bir dönem başlatıyor. Firma Tivibu'nun sunduğu IPTV teknolojisine uydu yayıncılığını da ekliyor. Yenilenen Tivibu ile uydu üzerinden 4K çözünürlüğe kadar çıkabilecek yayınları da izleyebileceğiz.

Tivibu, uydu üzerinden 4K çözünürlüğe kadar çıkabilecek yayınları, IPTV'nin Durdur İzle-Geri Al İzle, Tekrar İzle gibi özellikleri ve dört ekrandan sunacağı farklı destekleyici uygulamaları ile Türkiye'de televizyon yayıncılığında yeni bir dönemi başlatacak.

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından birisi olan UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını alan Türk Telekom Grubu ayrıca, Tivibu'nun gelişmiş özellikleri ile futbolseverlere yepyeni bir futbol keyfi yaşatmaya hazırlanıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin tüm maçları TİVİBU'da;

- Ağustos ayından itibaren Şampiyonlar ligi TİVİBU'da yayınlanacak

- Tivibu'da her bir sezon boyunca, 119 Şampiyonlar ligi, 109 Avrupa maçı ve UEFA Süper Kupası futbolseverlerle buluşacak

- 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 2017 - 2018 sezon sonuna kadar üç yıl süreyle toplam 687 adet maç yayınlanacak

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, 2015-2016 sezonu itibarıyla Tivibu ayrıcalığıyla ekranlara taşınacak. Tivibu'nun mobil ve PC uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla inceleyebilirsiniz.





PAYLAŞ