Türkiye'nin Ücretsiz Bilim Dergisi: Foton - Haberler - indir.com

Türkiye'nin Ücretsiz Bilim Dergisi: Foton

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-18 16:30:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : İnceleme

Teknoloji ve bilim severler için yayınlanan “Foton” dergisi, Balık Esir Üniversite öğrencileri tarafından yılda sadece bir sayı olarak yayınlanan özel bir dergi. Teknoloji tutkunları için yayınlanan “Foton”nun merakla beklenen yeni sayısı için geri sayım başladı.

Teknoloji hakkında merak edilen tüm konuları ve bilim dünyasındaki gelişmeleri ele alan “Foton” dergisinin en önemli özelliklerinden birisi de tamamen ücretsiz olması. 5.sayısı yayınlanan “Foton” yine okurlarının karşısına teknolojinin en güncel ve en merak edilen konularıyla çıkmak için hazırlanıyor.

Time dergisi, iPhone X'i 2017'nin en iyi buluşu olarak seçtiTime dergisi, iPhone X'i 2017'nin en iyi buluşu olarak seçti

Balıkesir Üniversitesi IEEE topluluğu tarafından son beş senedir yayınlanan “Foton” dergisi, mühendis adaylarının hem yayıncılığı deneyimledikleri, hem de teknoloji meraklılarını doğru bilgiyle buluşturdukları bir dergi.

Foton’un içinde neler var?

Büyük şirketlerden Start-Up projelerine, bilim insanlarıyla röportajlardan dünyanın yakından takip ettiği robot teknolojileriyle ilgili güncel yasalara kadar geniş bir konu yelpazesine sahip olan “Foton”, başarılı mühendis adaylarının elde ettikleri tecrübeleri ve araştırmalarını ele alarak sene de bir kez yayınladıkları bir dergi. Sadece öğrencilerin değil Türkiye’de alanında uzman bilim insanlarının da yazılarına yer veren “Foton” için Türkiye’nin en geniş çaplı bilim ve teknoloji dergilerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

YAZGİG Nedir? Yapay Zeka Teknolojisinin Önemi

Senede bir kez yayınlanmasıyla sevenlerini her sene heyecanlı bir bekleyiş evresine sokan bu derginin bir diğer önemli özelliği ise, içeriğin tamamen doğru bilgilerden oluşması. Okurları ve meraklıları bilgiye hızlı ve zahmetsiz bir şekilde ulaştıran “Foton” her içeriğinde okurlarını zengin bir içerikle karşılıyor. Seksenden fazla üniversite öğrencisinin yer aldığı bu dergide sadece bilim değil film yorumları ve besinlerin içerisindeki zararlı maddelere kadar bilgi edinebileceğiniz birçok konu bulunuyor. "Foton"un yeni sayısına issuu sitesinden erişebilirsiniz.


Google'dan e-gazete ve dergiler için yeni uygulama!Google'dan e-gazete ve dergiler için yeni uygulama!
Apple News+'da Hangi Dergi ve Gazeteler Vardır?Apple News+'da Hangi Dergi ve Gazeteler Vardır?

PAYLAŞ