Türkiye'nin Online Oyun ve e-Spor Kanalı BAZE TV Geliyor - Haberler - indir.com

Türkiye'nin Online Oyun ve e-Spor Kanalı BAZE TV Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Muzur, eğlenceli, rekabetçi ve bilgilendirici yayın ilkesiyle internet kullanıcılarına eğlenceli içeriklerin yanı sıra Jahrein, Videoyun ve Krank programlarını sunacak olan online oyun ve e-Spor kanalı BAZE.TV yayın hayatına başlıyor.

7 Mayıs 2014 Çarşamba günü muhteşem bir açılışla, internet kullanıcılarına merhaba diyecek olan Baze.Tv, Pazar günleri ESL tarafından düzenlenen Go4LoL turnuvalarına da ev sahipliği yapacak.

Ayrıca eğlenceli içerikleriyle farklı programlarda profesyonel oyunculardan hiç duymadığınız bilgileri de sizlere aktaracak olan online oyun ve e-Spor kanalı, sizlerinde katılabileceğiniz e-Spor günleri düzenleyerek desteklediğiniz takımların ve oyuncuların maçlarını da farklı bir sunumla izlemenizi sağlayacak.

Baze.tv

Çarşamba günü açılışı yapılacak olan Baze.Tv'nin ilk haftaya özel yayın akışı ise şöyle olacak.

Çarşamba : Açılış Özel Programı (Jahrein, Videoyun, Krank) Arma 2 ' Takistan Life, Garry's Mod, Left4Dead 2
Perşembe : Krank ile Cezalı Hearthstone, Krank ile Katy Perry Giydirmece
Cuma : Mario Bro's vs Videoyun Kardeşler
Cumartesi : Jahrein ile Dota'da Pro Hareketler, Jahrein ile Korkudan Titreyen Memeler
Pazar : ESL ' Go4LoL Turnuvası

Tüm bunların yanı sıra açılışa özel bir de yarışma düzenleyen Baze.Tv ekibi yeni program ismini sizlere seçtiriyor. ByNoGame sponsorluğunda düzenlenen bu yarışma için isim önerilerinizi www.baze.tv/win adresinden gönderebilir ve yapılacak olan çekiliş sonucunda 250 TL değerinde ByNoGame kodunun sahibi olabileceğiniz gibi sadece 15 kişiye verilecek olan 50TL değerinde ByNoGame kodunu da kazanma şansını elde edebilirsiniz.

Haftanın 6 günü yayın yapacak olan bu eğlence dolu kanala http://www.twitch.tv/baze ya da http://www.baze.tv/ adreslerinden ulaşabilir ve ekip tarafından yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




BazeTv Tanıtım Videosu


PAYLAŞ