Türkiye'nin İş Arama Motoru Uygulaması - Haberler - indir.com

Türkiye'nin İş Arama Motoru Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Özellikle işsizliğin büyük bir sorun olduğu ülkemizde kullanıcılar yüzlerce iş arama ve kariyer sitesinde iş bulmak için büyük zaman harcıyor. Ancak mobil cihazlar için geliştirilen İş Arama Motoru sayesinde artık iş bulmak daha kolay.

isara.gen.tr web sitesinin resmi uygulaması olan İş Arama Motoru, hem kolay kullanımı hem de 200 binden fazla ilanı içerisinde barındırıyor. Sürekli güncellenen içeriğiyle dikkat çeken uygulama, Türkiye'deki iş arama ve kariyer siteleride yayınlanan iş ilanlarını tek bir arayüz üzerinden sunarak, aranılan ilana daha kolay ulaşılmasını sağlıyor.

İş Arama Motoru

İl bazında ya da kategoriye göre arama yapabilme özelliğine de sahip olan İş Arama Motoru, listelenen ilanların detaylarını da kullanıcılara sunuyor. Ayrıca ilan başvuru aşamasında da kullanıcıları ilgili ilan hangi sitede yer alıyorsa oraya yönlendiriyor ve başvurunun daha hızlı yapılmasını mümkün kılıyor.

Türkiye'deki işsizlik sorununa çözüm getireceğini düşündüğümüz İş Arama Motoru uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android telefon ya da tabletinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ