Türkiye'nin İlk Sesli İçerik Uygulaması: Yodiviki (Video) - Haberler - indir.com

Türkiye'nin İlk Sesli İçerik Uygulaması: Yodiviki (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Başka hiçbir yerde olmayan radyo programı ya da podcast gibi, özellikle dinlenmek üzere hazırlanmış olan sesli içerikleri dinlemenize imkan tanıyan Yodiviki, Türkiye'nin ilk sesli içerik platformu uygulaması olarak Android cihazlar için indirmeye sunuldu.

Yodiviki sayesinde gidemediğiniz kişisel gelişim seminerini arabanızda dinleyebilir, herhangi bir müzeye gittiğinizde o müze için özel olarak hazırlanmış sesli rehberi yükleyebilir, takip ettiğiniz köşe yazarlarını kendi seslerinden dinleyebilir ve hatta sevdiğiniz hikaye ve romanları da uygulama üzerinden sesli olarak dinleyebilirsiniz.

1 TL'den başlayan fiyatlarla içerik indirmenizi mümkün kılan Yodiviki'de başka hiçbir yerde olamayacak sesli içeriklere ulaşmak mümkün. Uygulamada bulunan içeriklerin seçimleri ve içerik üretimleri uzman ''Yodoviki içerik editörleri'' tarafından yapılıyor.

Yodiviki

Belirli bir kriter testine tabii tutulan tüm içerikler; türü ne olursa olsun, en fazla 20 dakika uzunluğunda olacak şekilde hazırlanıyor ve son kullanıcıya sunuluyor. Daha uzun eserler 20'şer dakikalık parçalar sunulduğu gibi bu içerikleri üyeler parça parça satın alabiliyor.

Parça parça alınan içerikler kullanıcılara bir avantajı da sunuyor. Kullanıcılar parçalar halinde bulunan içeriklerin ilk bölümlerini dinleyerek, bu içeriğin tamamını satın alıp almayacaklarına daha kolay karar verebiliyorlar.

Tüm içeriklerin profesyonel seslendirme sanatçıları tarafından seslendirildiği Yodiviki'nin öncelikli hedefi ise; Türkçe içerikleri farklı dillerde dünyaya açmak.

Birbirinden faklı sesli içeriklerin bulunduğu online platform Yodoviki'de 20 dakikalık içeriklerin erişim bedeli ise 0.99 TL ile 3 TL arasında. Anne-baba-çocuk, İş Dünyası, Sivil Toplum, Kişisel Gelişim, Sağlıklı Yaşam, Sanat ve Mesleki Gelişim gibi ana kategoriler altında pek çok ilgi çekici eserin yer aldığı Yodiviki Android uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.

Ayrıca Yodiviki tanıtım videosunu izleyerek, uygulama hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Yodiviki Tanıtım Videosu


PAYLAŞ