Türkiye’nin En Sevilen Markaları - Haberler - indir.com

Türkiye’nin En Sevilen Markaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-20 12:01:02
Editör : Elif Keskin
Kategori : Liste

İpsos ve Mediacat iş birliği ile her yıl ülkemizde en çok sevilen markalar belirleniyor. Türkiye’nin Lovemark’ları araştırmasında en çok sevilen ve tercih edilen markalar ortaya çıkıyor. İnsanların gönülden bağlı olduğu markalar Lovemark olarak anılıyor, her yıl yüzlerce marka Lovemark olmak için birbiriyle yarışıyor. Lovemark olarak tanınan markalar, sektörünün fark yaratan öncü kuruluşlar olarak ön plana çıkıyor.

 

Kategorilere Göre En Sevilen Markalar

Yapılan araştırmada Beyaz Eşya, Otomotiv, Banka, Çay, Giyim başta olmak üzere yirmi iki kategori oluşturuldu.

Beyaz eşya kategorisinde ülkemizin en sevilen markası Arçelik oldu. Arçeliği sırasıyla Bosch, Beko, Vestel ve Samsung takip etti. İlk beşin ardından sonra sıralarda yer alan markalar ise Siemens ve Profilo oldu.

Otomotiv sektöründe lovemark olmayı başaran şirket Volkswagen oldu. İkincilik koltuğuna BMW otururken, üçüncülüğü yakalayan marka Mercedes oldu. İlk üçü takip eden markalar ise Renault, Ford, Fiat, Toyota, Audi ve Hyundai şeklinde sıralanıyor.

Yapılan araştırmada insanların en çok tercih ettiği Zincir Teknoloji Marketler de değerlendirildi. Çıkan sonuca göre ülkemizin en sevilen teknoloji marketi ünvanını Teknosa kazandı. Teknosanın ardından en sevilen teknoloji market ise MediaMarkt olarak belirlendi. Üçüncülüğe yerleşen zincir teknoloji market ise Vatan oldu.





PAYLAŞ