Türkiye'nin en iyi mobil uygulaması Petle oldu! - Haberler - indir.com

Türkiye'nin en iyi mobil uygulaması Petle oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-05-16 09:30:13
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Bu sene üçüncü defa gerçekleştirdiğimiz indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması'nın birincisi belli oldu. Türkiye'nin en iyi uygulamalarının seçildiği yarışmada Petle uygulaması ile Hasip Onar Sözüer oldu.

Türkiye'deki bağımsız mobil uygulama geliştiricilerine destek vermek amacıyla her yıl düzenlediğimiz indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması'nın üçüncüsünü 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleştirdik. Ödül töreninin Mobil Etkinlik kapsamında yapıldığı yarışmanın birinciliğini Hayvanseverlere özel, konum bazlı yepyeni bir sosyal platform olan Petle uygulaması ile Hasip Onar Sözüer kazandı.

Mobil Uygulama Yarışması birincisi Petle

Hayvanseverlere özel, konum bazlı yepyeni bir sosyal platform olan Petle uygulamasından kısaca bahsedelim.

Petle, hayvanseverlerin yakındaki diğer hayvanseverler ile tanışarak, bağlantıda kalabilecekleri ücretsiz bir mobil uygulamadır. Uygulama ile hayvan dostlarımızın fotoğrafları paylaşılabildiği gibi kayıp, sahipsiz veya yuva arayan tüm hayvanlar için çözüm olabilmektedir. Uygulama, yuva arayan canlıların rahat bir eve ulaşması için yardımcı hem hayvan dostlarımıza hem de bu dostlarımıza sıcak bir yuva açabilecek kullanıcılara yardımcı olmaktadır. 

Tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de iOS cihazlara indirilebilen Petle'nin web sitesine ulaşmak ve daha detaylı bilgi almak için petleapp.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2016 yarışmasında birinciliği elde eden Petle uygulamasının geliştiricisi Hasip Onar Sözüer ödüllerini 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz indir.com Mobil Etkinlik'te aldı. Sözüer'in kazandığı ödüller ise şöyle;

- 1 hafta Silikon Vadisi (San Francisco) tatili,

- CRM Medya'dan 5000 TL'lik Google Adwords Reklam hizmeti,

- Bukalemun.com'dan 5000 TL'lik ASO hizmeti,

- Başakşehir Living Lab'dan 1 yıllık ofis imkanı,

- Cohous'dan ücretsiz Mobil Uygulama Pazarlama koçluğu,

- indir.com'dan 5000 TL'lik reklam,

- API Plug'dan 1 yıllık Large paket,

- PHPKonf'dan 1 adet Exclusive bilet.

Petle uygulamasını mobil cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ