Türkiye'nin en iddialı WordPress etkinliği

Türkiye'nin en iddialı WordPress etkinliği "WPTech Summit"

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-16 16:30:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Her sene düzenlenen teknoloji zirvelerinden çok daha farklı, çok daha eğlenceli ve çok daha bilgilendirici bir etkinlik geliyor! 

Bugüne kadar Türkiye’de düzenlenen en iddialı WordPress etkinliği olacak “WPTech Summit” birbirinden değerli katılımcılarla düzenlenecek. E-ticaretten SEO’ya, Hosting hizmetlerinden kullanıcı değerlendirmelerine kadar pek çok konu başlığının yer aldığı WPTech Summit hem meraklılarını, hem de bu alandaki girişimcilere ev sahipliği yapacak. 

İnternet sitenizle ilgili aklınıza takılan tüm sorulara ve sitenizin performansını düşüren tüm detaylara kadar öğrenebileceğiniz bu etkinlikte öğrendiğiniz bilgiler geri dönüşüm performansınızı da hatırı sayılır oranda arttıracak. Ayrıca etkinliğe katılan katılımcı WordPress’in Türkiye’deki ve dünyadaki pazar payı ve gelişim bilgileri ile ilgi her detayı açıklayan, en çok tercih edilen eklentileri ve beslendiği sektörlerle birlikte WordPress teknolojisini kullananların yorumlarını içeren WordPress kitapçığında sahip olabilecekler. Etkinlikte Ender Satıcı, Ceren Varol, Ant Ekşiler, Mert Erkal, Hasan Yasin Yılmaz gibi alanın en uzman kişileri sitenizi nasıl daha iyi hale getirebileceğiniz hakkında sizlere tavsiyeler verecek. Etkinliğe katılmak ise çok kolay. Tek yapmanız gereken WPTech Summit sitesine girerek kaydolmak. Bizim de sponsorları arasında yer aldığımız WPTech Summit 26 Mart 2020 tarihinde Kadir Has Üniversitesi’nin D Blok Büyük Salon’unda kapılarını sizler için açacak. 





PAYLAŞ