Türkiye'de Xiaomi Garanti Sorgulama İşlemleri - Haberler - indir.com

Türkiye'de Xiaomi Garanti Sorgulama İşlemleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-04 16:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Xiaomi markalı akıllı cihaz kullanıcıları zaman zaman akıllı cihazlarının garanti bilgilerini sorgulama ihtiyacı duyabiliyorlar. Xiaomi akıllı cihazların garanti bilgilerini sorgulama ya da Xiaomi imei sorgulama, buna ek olarak Türkiye garanti süresi kaç yıl gibi bilgileri öğrenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemlerde yazımız size referans olacak içerikler sunmaktadır. Teknoloji üzerine çalışmalar yapan ve akıllı cihaz üretimi konusunda adından söz ettirmeyi başaran Xiaomi şirketi 2010 yılı itibariyle Çin'de kuruldu. Borsa sektörüne ise geçtiğimiz yıl dahil oldu. Üreticisi ise Mi şirketidir. Bu da çok sayıda teknolojik ürünler üretmeyi başaran ve bu sayede de dünya pazarında büyük yere sahip olan bir markadır. Markanın yaklaşık seksenden fazla ülke pazarında yer aldığı biliniyor. Bu bilgilerin yanı sıra aynı zamanda söz konusu şirket yakın zaman önce Türkiye pazarında da yerini almayı başardı. 

Xiaomi şirketinin geçtiğimiz yıl yaptığı satışları incelediğimiz taktirde son yılların en çok satış yapan markalar arasında şirketin beşincisi olmayı başardığını görüyoruz. Xiaomi'nin Türkiye distribütörü ile anlaşma yapması ile beraber güven konusunda da ülkemizde önemli bir adım atmış oldu. Şöyle ki şirket, kısa bir süre önce ülkemizde teknik servis anlaşması yaparak kullanıcıların güvenini kazandı. Garanti sorgulama işlemi yapmak isterseniz bu kaynaklar üzerinden yapabilirsiniz. Xiaomi Mi 8, Lite, Mi 8 Pro, Max 3, Mi 9, SE, Redmi, 6A, Note 6 ve Pro gibi çok önemli modeller dünya pazarında yerini almayı başardı. Bu ürünlerin yanı sıra aynı zamanda yeni çıkardığı 5G uyumlu Mix 3 adlı akıllı cihazda bu önemli cihazların arasında yer alıyor. 

Xiaomi Satış Rekoruna Özel Hediye DağıtıyorXiaomi Satış Rekoruna Özel Hediye Dağıtıyor

Xiaomi garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır?

- Xiaomi imei sorgulama sayfası mi.com/global/verify/#/en/tab/imei giriş yapın.

- Telefonunuzun seri numarası ya da imei numarasını ilk bölüme yazın. Bu yazı şu şekilde *#06#

- Security code yani alt kısımda yer alan doğrulama kodunu alana yazın.

- Sorgulama için “Verify” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Xiaomi imei sorgulama işlemi nasıl yapılır?

- Telefon tuşlarını kullanarak *#06# yazın ve imei numarası hakkında bilgi edinin. 

- Bu kısımlar akıllı cihazınızın kutusundaki etiket kısmında yer alacaktır. 

- Burada kitapçığın da üzerine etiket yapıştırılmış olabilir.

- Bu işlemlerin yanı sıra aynı zamanda diğer bir öğrenme yöntemi ise faturasında yazan seri numara ve imei no

- Yurtdışından satın alınarak getirilen Xiaomi markalı akıllı cihazlar için tam bir garanti söz konusu olmayabilir. Hatta garanti dışı bile kalma ihtimali söz konusudur. Yani bu pek de doğru bir seçim olmayacaktır.

Xiaomi Product Authentication nedir?

Product Authentication, ürünün kimlik doğrulamasının yapıldığı kısımdır. Sahip olduğunuz Xiaomi cihazının orijinal ve güvenli olup olmadığını bu ekran üzerinden sorgulayabilirsiniz. Sorgulama esnasında sizden 20 basamaklı olan güvenlik kodunu girmeniz istenecek. 20 basamaklı güvenlik kodunu bulmak için ise cihazın evraklarına ya da cihazın kutusuna yapıştırılmış olan etikete bakmanız gerekebilir. Söz konusu bu kod gizli olduğu için kazanarak görünecektir. 

 

 


Xiaomi yeni Black Shark telefonunu duyurduXiaomi yeni Black Shark telefonunu duyurdu
Xiaomi, Mimojiler ile Apple'a Memoji'ye rakip olduXiaomi, Mimojiler ile Apple'a Memoji'ye rakip oldu
Xiaomi, bir çok modeli unutacak!Xiaomi, bir çok modeli unutacak!

PAYLAŞ