Türkiye’de Şubat ayında en çok satan akıllı telefonlar - Haberler - indir.com

Türkiye’de Şubat ayında en çok satan akıllı telefonlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Günümüzde akıllı telefonların gelişimi ile beraber her cebe ve bütçeye hitap eden modeller görmek mümkün oluyor. Ülkemizde ise amiral gemisi akıllı telefonların fiyatlarından ötürü daha çok uygun fiyatlı veya orta segment akıllı telefonlar tercih ediliyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Türkiye’de en çok satan akıllı telefonlar için Şubat ayındaki satış durumlarına bakacağız. Türkiye’de en çok satan akıllı telefonların listesinde Şubat 2020 olarak çoğunluk olarak bütçe dostu modelleri görüyoruz. Bir satış kanalının istatistiklerine göre hazırlanmış olan bu liste tüm Türkiye’nin satış istatistiklerini sunmuyor. Ancak ülkemiz pazarındaki en sıkça tercih edilen modelleri gösteriyor diyebiliriz. Bu listeye baktığımızda Şubat ayı dahil olmak üzere en fazla satan akıllı telefon modeli Samsung’un 128 GB Galaxy A51 2020 modeli olarak zirvede bulunuyor.

Şubat 2020’de ülkemizde en fazla satan telefonlar

Google'ın 1.93 milyar dolar yatırım yapacağı habercilik projelerinde Türkiye'de var!Google'ın 1.93 milyar dolar yatırım yapacağı habercilik projelerinde Türkiye'de var!

Samsung’un orta seviyede başarılı olan Galaxy A51 2020 modeli sadece sahip olduğu özellikleri ile değil almış olduğu indirimler ile de ciddi şekilde tercih edilmeye devam ediliyor. Listenin ikinci sırasında ise Ocak 2020 satış listesinin birinci ismi olan 64 GB Redmi Note 8 modelini görüyoruz. Hemen arkasında üçüncü sıra olarak 64 GB Redmi Note 8 Pro modeli bulunuyor ve dördüncü sırada 128 GB Redmi Note 8 Pro modeli yer alıyor. Listeye devam ettiğimizde, beşinci sırada 32 GB Samsung Galaxy M20 modeli yer alırken, altıncı sırada 128 GB Huawei P30 Lite modeli bulunuyor. Yedinci sırada ise Apple’ın en yeni modeli olan 64 GB iPhone 11 modeli bulunuyor.

Sekizinci sırada 64 GB Xiaomi Mi 9T modeli bulurken, Xs Max ise 10.sırada bulunuyor. Devamında ise 64 GB iPhone Xs ile beraber 128 GB Samsung Galaxy S10 Plus modeli yer alıyor. Son yıllarda sadece ülkemizde değil yurt dışında da akıllı telefon satışlarında bir değişim yaşanıyor. Bu noktada kullanıcılar amiral gemisi akıllı telefonlar yerine daha çok orta seviye ve fiyat performans olarak nitelendirilen cihazlar yönünde tercih yapılıyor. Bu kapsamda yurtdışı kullanıcılar bir telefona hala 1000 dolardan fazla bir rakam ödemek istemiyorlar.


Xiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli olduXiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli oldu
Samsung Galaxy A01 Türkiye’de satışa çıktı!Samsung Galaxy A01 Türkiye’de satışa çıktı!

PAYLAŞ