Türkiye’de satışa sunuldu Xiaomi Mi A3 işte fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa sunuldu Xiaomi Mi A3 işte fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 12:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz hafta Xiaomi’nin yeni akılı telefonu olan Mi A3’ü pazara çıkardığını söylemiştik. Sahip olduğu özelliklerle ve uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Mi A3'ün Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz net değildi. Bugün yapılan açıklamalar doğrultusunda Xiaomi Mi A3'ün Türkiye pazarına giriş yapacağı kesinleşti. 

Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor

Yurt dışında uygun fiyattan pazara giriş yapan Xiaomi Mi A3 Türkiye pazarında da, rakiplerine göre oldukça düşük bir fiyattan giriş yaptı. 2999 TL fiyat etiketine sahip olan Xiaomi Mi A3, internet mağazalarından alıcısıyla buluşuyor. Aynı zamanda resmi olarak Türkiye pazarındaki yerini alan Xiaomi Mi A3 yoğun rağbet göreceğe benziyor. İndirimlerle birlikte ilerleyen zamanlarda 2000 TL’nin altında satılacak olan Xiaomi Mi A3’ün kullanıcılarını sevindireceği kesin. Beyaz, mavi ve koyu gri olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan Mi A3 sahip olduğu teknik özelliklerle de kullanıcısının beklentilerine yanıt veriyor.  

Xiaomi Mi A3’ün özellikleri 

Xiaomi Mi A3 ve Mi A3 Lite ile ilgili ilk detaylar

6.1 inçlik ekrana sahip olan Xiaomi Mi A3, 720 x 1560 piksel ekran çözünürlüğüne ve AMOLED ekran teknolojisine sahip. Damla çentikli tasarımıyla oldukça şık bir görünü sunan Mi A3’ün arkasında SONY’nin IMZ582 isimli sensörü olan 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera yer almakta. Ana kameranın hemen alt kısmında ise 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan ultra geniş açılı sensör ve 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan derinlik sensörü yer alıyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 665 yonga sersinden alan Xiaomi Mi A3, 4 GB RAm desteğine sahip. Güçlü bataryasıyla ön plana çıkan cihazlar arasında olan telefonun batarya kapasitesi ise 4030 mAh ve 18 W’luk hızlı şarj desteği bulunuyor. Android Pie yazılımı ile gelen Xiaomi Mi A3’ün Andorid 10 yazılımı alıp almayacağı ya da ne zaman alacağı ise henüz bilinmese de, sahip olduğu özelliklerle Mi A3’ün giriş seviyesi Andorid telefonlar arasında oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. 


Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?
En ucuz 5G özellikli akıllı telefon Xiaomi Mi 9 olacakEn ucuz 5G özellikli akıllı telefon Xiaomi Mi 9 olacak

PAYLAŞ