Türkiye'de satışa çıkan Xiaomi Redmi 9 fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Türkiye'de satışa çıkan Xiaomi Redmi 9 fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-19 18:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi Redmi 9 model için resmi satış nihayet başladı. Uzun zamandır gelmesi beklenen akıllı telefon, artık garantili bir şekilde elde edilebiliyor.

Xiaoim Redmi 9, uzun zaman önce firmadan alıştığımız şık bir tasarım ile karşımıza çıkmıştı. Farklı renk seçeneği bulunan fakat en çok maviden mora geçişli rengi dikkat çeken akıllı telefon, nihayet Türkiye'de de büyük bir satış kanalında yerini aldı. Nihayet diyoruz çünkü telefonun normalde 10 gün önce satışa sunulması gerekiyordu. Xiaomi Türkiye'nin yaptığı ilk açıklamada 3 GB RAM + 32 GB depolamalı Redmi 9'un fiyatı 2.799 TL ve 4 GB RAM + 64 GB depolamalı sürümün fiyatı ise 2.999 TL olarak açıklanmıştı. Modelin bahsettiğimiz satış kanalında şimdilik yalnızca 64 GB depolama alanına sahip olan modeli satılıyor. Bu cihazın da fiyatı 2.899 TL olarak belirlenmiş durumda. Akıllı telefon Türkiye pazarında dikkat çekecek gibi duruyor. Buna ek olarak da cihazın üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Xiaomi CEO'sundan gelecek 10 yıla yönelik önemli açıklamalarXiaomi CEO'sundan gelecek 10 yıla yönelik önemli açıklamalar

Xiaomi Redmi 9 için teknik detaylar şu şekilde

Cihaz 6,53 inç Full HD+ LCD ekran üstüne kuruluyor. Gücünü MediaTek Helio G80 işlemci ile 3 GB / 4 GB RAM‘den alan telefon, 32 GB ya da 64 GB dahili depolama seçeneklerine sahip. 5.020 mAh gibi 18W hızlı şarj ile desteklenen büyük bir pili bulunan telefon, bağlantı tarafında tahmin edebileceğiniz USB-C taşıyor. Önünde 8 megapiksel selfie kamerası yer alan Xiaomi Redmi 9, arkada ise dörtlü kamera taşıyor. Burada 13 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor. Modelin fiziksel parmak izi sensörü de hemen bu kameraların altında karşımıza çıkıyor.



PAYLAŞ