Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi Note 10'un fiyatı ne kadar? - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi Note 10'un fiyatı ne kadar?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 18:14:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin merakla beklenen modeli Xiaomi Mi Note 10 nihayet Türkiye’de satışa sunuldu. Bu model resmi kanal öncesinde e-ticaret sitesi üzerinde satışa çıktı. Ülkemize resmi olarak Aralık ayı sonunda giriş yapacak olan model sürpriz bir hamle ile e-ticaret sitesindeki yerini aldı. Geçtiğimiz hafta satışta ilk defa gözüken model 128 GB’lık versiyon ise 5999 TL fiyat etiketi gözükmüştü. Ancak yenilenen bu satış kanalı 128 GB ithalatçı garantili modeli 4999 TL fiyat etiketinden satışa sundu. Satın alan kullanıcılara 10-26 Aralık tarihleri arasında teslim edileceği ifade edilen model sahip olduğu fiyatı ile ülkemizde kısıtlı bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor diyebiliriz.

Xiaomi Mi Note 10 Ülkemizde Satışta

Xiaomi'nin ilk katlanabilir telefonunun çıkış tarihi belli oldu?Xiaomi'nin ilk katlanabilir telefonunun çıkış tarihi belli oldu?

Xiaomi Türkiye kaynaklı resmi garantili fiyatının ise yine bu fiyat bandında olacağı düşünülüyor. Şık bir tasarıma sahip olan model güçlü özellikleri ile de dikkat çekiyor. Xiaomi modelleri genel olarak ciddi indirimlere uğrarken, bu yeni amiral gemisi model için fiyat düşme beklentisinin daha uzun bir süreyi kaplayacağını söyleyebiliriz. Cihazın özelliklerini hatırlayacak olursak modelde oyuncu odaklı Snapdragon 730G işlemcisi yer alıyor. İşlemci orta seviye gibi gözükse de model beşli kamera sistemi ile dikkat çekiyor. Bunlar ise 108 megapiksel F1.7 OIS + 12 megapiksel 2x telefoto F2.0 + 5 megapiksel 10x telefoto F2.0 OIS + 20 megapiksel F2.2 ultrageniş açı + 2 megapiksel F2.4 makro lens olarak karşımıza çıkıyor.

Bu cihaz ile 5x optik, 10x hibrit ve 50x dijital zoom yapmak mümkün oluyor. Donanım detayları ile genel anlamda güçlü ve dikkat çeken bir model olmayı başaran Xioami Mi Note 10, sahip olduğu 4999 TL’lik fiyat etiketi ile ülkemizde nasıl bir başarı yakalayacak göreceğiz.


Xiaomi ve Redmi arasındaki 6 önemli farkXiaomi ve Redmi arasındaki 6 önemli fark

PAYLAŞ