Türkiye'de satışa çıkan Xiaomi Mi 1S elektrikli scooter özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Türkiye'de satışa çıkan Xiaomi Mi 1S elektrikli scooter özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-09 15:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Ürün gamı en büyük olan isimlerden birisi Çinli şirket Xiaomi, Türkiye'de Xiaomi Mi 1S elektrikli scooter modelini de resmi olarak satmaya başladı.

Xiaomi Mi 1S elektrikli scooter (Mi Elektrikli Scooter 1S olarak da geçiyor) 3.999 TL satış fiyatı ile birçok büyük satış kanalında yer almaya başladı. Bazı satış kanallarında fiyatı daha yüksek olan bu model, şehir içi ulaşımı için en taze seçeneklerden birisi. Gerçekten de  son derece modern bir tasarıma sahip olan bu ürün, toplam 12,5 kg ağırlığına sahip. Toplam 100 kg taşıma kapasitesi bulunan Xiaomi Mi 1S elektrikli scooter, 250 W elektrik motoru ile 25 km/s hıza rahatça çıkmanıza imkan sağlıyor. Tam dolu pili ile gündelik kullanım için yeterli görülen 30 km menzil sunan scooter, üç farklı mod ile geliyor. Burada "enerji tasarrufu, normal kullanım ve spor modu" yer alıyor. En yüksek performans elbette spor modunda sağlanıyor. Katlanabilir yapı üstüne kurulmuş olan model, ufak bir LCD ekran ile birlikte geliyor. Buradan hız ile menzil gibi temel bilgiler hakkında bilgi alınabiliyor. 

Katlanabilir drone Xiaomi Fimi X8 SE 2020 özellikleri ve fiyatıKatlanabilir drone Xiaomi Fimi X8 SE 2020 özellikleri ve fiyatı

Hızınıza hız katacak yeni yol arkadaşınıza bir merhaba deyin!





PAYLAŞ