Türkiye’de satışa çıkan Samsung Galaxy M30s fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa çıkan Samsung Galaxy M30s fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-27 11:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz haftalarda sizlere Samsung’un dev pil ömrüne sahip Galaxy M30s’i tanıttığını duyurmuştuk. Özellikleriyle sınıfının en başarılı telefonlarından olan Samsung Galaxy M30s nihayet Türkiye pazarında da alçılarıyla buluşacak.

Şok tasarımı ve sahip olduğu özelliklerle ön plana çıkan Galaxy M30s’in Türkiye’ye giriş tarihi merakla bekleniyordu. Gün itibariyle Türkiye pazarındaki yerini alan Galaxy M30s’in fiyatı d belli oldu. Ülkemizde mavi, beyaz v e siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle alıcısıyla buluşacak olan Galaxy M30s’in tasarımsal açıdan en güçlü modeli kuşkusuz ki cihazın mavi renkli olan modeli. Renk geçişli bir tasarıma sahip olan mavi Galaxy M30s oldukça şık bir tasarıma sahip. Galaxy M30s’de bir tasarım hatası olarak tek gördüğümüz nokta ise arka kasasındaki kameraların normalden daha büyük olması. Ancak yine de özellikleri açısından değerlendirdiğimizde bu tasarım hatasının kullanıcılar için pek sorun olacağını da sanmıyoruz.

Samsung, 5G'li telefon satışlarında rakiplerini ikiye katladıSamsung, 5G'li telefon satışlarında rakiplerini ikiye katladı

Galaxy M30s özellikleri ve fiyatı

Yeni tanıtılan Samsung Galaxy A20s özellikleri

6.4 inçlik ekran boyutuna sahip olan Galaxy M30s, 2400 X 1800 piksel çözünürlüğüne ve Super AMOLED ekran teknolojisine sahip. İnce çerçeve tasarımıyla oldukça şık bir yapıya sahip olan Galaxy M30s güçlü donanım özellikleriyle de oldukça dikkat çekici. Güvünü Exynos 9611 işlemci yongasından alan Galaxy M30s 4 GB ve 6 GB olmak üzere iki farklı RAM desteğine sahip. 64 GB ve 128 GB olmak üzere dahili depolama kapasitesine sahip olan Galaxy M30s, giriş seviyesi bir telefon olmasına rağmen güçlü donanımıyla orta segment bir akıllı telefon özelliklerine sahip.

Güçlü pil kapasitesiyle ön plana çıkan Galaxy M30s’in pil kapasitesi 6.000 mAh. Bu özelliğiyle rakiplerinin önüne geçmeyi başaran Galaxy M30s’teki pil gücünün üst segment cihazlarda bile nadir olarak karşımıza çıktığını söylemek yanlış olmaz. Android Pie temelli olan cihazın Android 10 güncellemesi alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

Samsung Galaxy A91 ve Galaxy A71 için kilit detaylar heyecanlandırdı

Orta segment telefonlarda olduğu gibi, arka kasasında üçlü kamera sistemi bulunduran Galaxy M30s’in ana kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğe ve f/2.0+  diyafram açıklığına sahip. Ana kameranın hemen altında ise 5 Megapiksel çözünürlüklü f/2.2 diyafram açıklığına sahip derinlik sensörü ile, 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip f/2.2 ultra geniş açılı bir kamera yer alıyor. Ön ekranında ise 24 Megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamerasına sahip olan Galaxy M30s’in parmak izi sensörü ise yine cihazın arkasına konumlandırılmış.

Tam bir fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebileceğimiz Galaxy M30s’in 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan modelinin Türkiye satış fiyatı 2.699 TL olarak belirlendi.


Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy S10 beklenenden önce Android 10 güncellemesi alacakSamsung Galaxy Note 10 ve Galaxy S10 beklenenden önce Android 10 güncellemesi alacak
Samsung Galaxy S11 çift ekran özelliği sunacak mı?Samsung Galaxy S11 çift ekran özelliği sunacak mı?

PAYLAŞ