Türkiye’de satışa çıkan Redmi Note 8 Pro fiyatı ve özellikleri! - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa çıkan Redmi Note 8 Pro fiyatı ve özellikleri!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-07 12:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi’nin alt markası konumunda yer alan Redmi’nin en yeni modeli olan Redmi Note 8 Pro nihayet Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu. Redmi markası olarak bir süredir fiyat performans modellerini sunan şirket bu alandaki en iddialı modeli olan Redmi Note 8 Pro modelini bir süre önce piyasaya sürmüştü. Model şimdi ise “ithalatçı garantili” olarak ülkemizde satışa çıkarken, 64 ve 128 GB depolamaya sahip iki farklı versiyon bizleri karşılıyor. Henüz satışa yeni çıktığı için iki modelinde siyah renk seçeneği bulunuyor ve 2699 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu rakamın ise cihazın 64 GB depolamalı versiyon olduğu düşünülüyor. Türkiye pazarı için ortalama bir rakam gibi gözüken bu fiyatın resmi garantili versiyonlara göre biraz daha ucuz olduğu düşünülüyor. Bu noktada resmi garantili modelin daha pahalı olması bekleniyor.

Xiaomi Redmi Note 8, Ülkemizde Satışta

Xiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli olduXiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli oldu

Şirketin bu yeni modelinin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak modelde 6.53 inçlik Full HD+ bir LCD ekran yer alıyor. İşlemci tarafında MediaTek Helio G90T işlemcisini kullanan modelin 6 GB – 8 GB RAM olarak iki farklı versiyonu bulunuyor. Depolama tarafında ise 64 ve 128 GB depolama bulunuyor. Ön yüzeye baktığımız zaman 20 megapiksel bir kamera barındıran modelin arka yüzeyinde ise 64 + 8 megapiksel ultra geniş + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kamerası olarak dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. Modelin 64 megapiksellik ana kamerası ise Samsung ISOCELL Bright GW1 sensörüne sahip durumda.

Diğer yandan cihazda 18W hızlı şarj destekli 4500 mAh’lik bir pili bulunuyor. Özelliklerine göre nitekim uygun bir fiyat etiketine sahip olan modelin bakalım ülkemizde ne derece ilgisi olacak göreceğiz. Şuan için bilinenler bunlardan ibaret.


Xiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli olduXiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli oldu
Xiaomi Mi 9 Lite Türkiye'de satışa sunulduXiaomi Mi 9 Lite Türkiye'de satışa sunuldu

PAYLAŞ