Türkiye'de satışa çıkan LG Velvet özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Türkiye'de satışa çıkan LG Velvet özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-22 20:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

 Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG’nin bu yıl içinde çıkarmış olduğu akıllı telefon modeli VELVET, Türkiye için de satışa sunuldu. LG’nin bu yeni cihazı, ülkemizde Telekom şirketleri olan Vodafone ve Turkcell mağazalarındaki yerini aldı. LG’nin bu yıl içinde Temmuz ayında piyasaya sürmüş olduğu VELVET modeli, Türkiye’de de satışa çıktı. Model ülkemizde Turkcell ve Vodafone mağazalarında satılmaya başlandı. Şirketin yaptığı açıklamaya göre LG VELVET alacak olan kullanıcıların faydalanabilecekleri bir kampanya duyurusu da yapıldı. Buna göre 31 Ekim tarihine kadar Vodafone ve Turkcell mağazalarından LG VELVET alan kullanıcılar, sınırlı sayıdaki LG XBOOMGo PL2  taşınabilir Bluetooth hoparlör ve aksesuar paketi hediyesine de sahip olacaklar.

LG VELVET Türkiye’de satışa sunuldu

İki ekranlı LG Wing tanıtım tarihi resmi olarak açıklandıİki ekranlı LG Wing tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

20.5:9 en boy oranına sahip olan 6.8 inçlik P-OLED Sinematik FullVision ekran teknolojisine sahip modelde 1080x2460 piksel çözünürlüklü ekran bulunuyor. Modelin ön tarafında selfie kamerası için damla çentik bulunuyor. Cihazın arka tarafında 48 MP ana kamera, 8 MP 120 derecelik ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü ile toplamda üç kamera yer alıyor. Damla çentikte ise 16 megapiksel değerinde bir ön kamera bulunuyor. VELVET cihazında 8 çekirdekli Snapdragon 845 işlemci setinden gücünü alıyor. 8 çekirdeklerin dördü 2.6 GHz ARM Cortex-A75, dördü ise 1.8 GHz ARM Cortex-A55 işlemcisi bulunuyor.

Grafik birimi tarafında ise Adreno 630 GPU yer alıyor. Modelde ayrıca 6 GB RAM bulunuyor. Cihazın 128 GB dahili depolama birimi bulunurken, 2 TB’a kadar hafıza kartı desteği bulunuyor. Android 10 tabanlı LG UX 9.0 arayüzüne sahip cihaz 4300 mAh pil ile geliyor. Modelin Türkiye fiyatı tarafında ise henüz rakamın belli olmadığını belirtelim. Bakalım cihaz ülkemizde ilgi görecek mi göreceğiz.


Kanatlı ekrana sahip LG Wing tanıtıldıKanatlı ekrana sahip LG Wing tanıtıldı
Bülent Bülbül, LG Türkiye ev eğlencesi elektroniği ve beyaz eşya ürün grupları satış başkanı olduBülent Bülbül, LG Türkiye ev eğlencesi elektroniği ve beyaz eşya ürün grupları satış başkanı oldu

PAYLAŞ