Türkiye’de satışa çıkan Huawei Nova 5T özellikler ve fiyatı - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa çıkan Huawei Nova 5T özellikler ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-17 19:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz hafta tanıtımı gerçekleştirilen Huawei’nin Nova 5T modeli Türkiye’de satışa sunuldu ve fiyatı belli oldu. Çinli telefon üreticisi Huawei’nin amiral gemisi modellerinden birisi olan Nova 5T modeli Google servisleri ile geliyor. Mate 30 cihazından farklı olarak bu modelin Android lisansına sahip olduğunu belirtelim. Huawei Türkiye garantili olarak şirketin bu yeni güçlü modeli ülkemizdeki satış noktalarında yerini aldı. Modelin 128 GB depolama alanına sahip versiyonunun fiyatı 4499 TL olarak belirtiliyor. Sahip olduğu bu fiyat ile yüksek segmente yerleşen bu cihaz ekran deliği tasarımını benimsemiş durumda.

Huawei Nova 5T Türkiye’de Satışa Çıktı

Huawei Nova 5T özellikleri ve kutu içeriği belli olduHuawei Nova 5T özellikleri ve kutu içeriği belli oldu

Delikli ekran tasarımı ile ince çerçevelere sahip olan bu model, kullanıcılara tam ekran deneyimi sunabiliyor. Ayrıca cihazın etkileyici bir mor renk seçeneğine de sahip olduğunu belirtelim. Diğer yandan modelin parmak izi tarayıcısının ise yan tarafta konumlandırıldığını belirtelim. Huawei’nin Nova 5T ile beraber sunmuş olduğu donanım özelliklerine bakacak olursak, cihazda 6.26 inçlik 1080x2340 piksel LCD bir ekran bulunuyor. İşlemci gücü tarafında Kirin 980 modelinin güç vereceği cihazda 8 GB RAM bulunuyor. Cihaz arka yüzeyinde ise 48 megapiksel F1.8 + 16 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik olmak üzere dörtlü kamera sistemini görüyoruz.

Ön yüzeyde ise 32 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. 22.5W hızlı şarj destekli 3750 mAh’lik pile sahip Nova 5T modeli Android Pie ile beraber EMUI 10 arayüzüne sahip olarak çıkıyor.


10 kameralı Huawei Mate 40 Pro için hazırlanan konsept tasarım10 kameralı Huawei Mate 40 Pro için hazırlanan konsept tasarım
Huawei, Samsung’un tahtına göz diktiHuawei, Samsung’un tahtına göz dikti

PAYLAŞ