Türkiye’de satışa çıkan Honor Band 5 fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa çıkan Honor Band 5 fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-05 20:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi Mi Band 4 modelinin en büyük rakibi olması beklenen akıllı bileklik modeli Honor Band 5 nihayet Türkiye’de satışa çıktı. Honor Band 4 sonrası piyasaya giriş yapan Honor Band 5 modeli uzun bir süredir beklenen bileklik modellerinden birisiydi. Bir başka Çinli şirket Xiaomi’nin Mi Band 4 modeline karşılık olarak konumlanması beklenen Honor Band 5’in Türkiye fiyatı ise 269 TL olarak belirlenmiş durumda. Honor Türkiye’nin geleceğini söylediği model ülkemizde dikkat çekecepe benziyor. Sadece Honor cihazlarla kalmamakla beraber hem Android hem de iOS cihazlar ile uyumlu olan Honor Band 5, sahip olduğu özellikler ile de dikkat çekiyor. Ülkemizde şuan için sadece siyah renkli kayışla satılacak olan model geniş bir kullanıcı kitlesine erişmesi bekleniyor.

Honor Band 5 Türkiye’de Satışta

Türkiye’de satışa çıkan Honor 20 fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Honor 20 fiyatı ve özellikleri

269 TL fiyat etiketi ile ülkemiz pazarına giriş yapan bu modelin yakın bir zamanda ise ucuzlaması bekleniyor. Tıpkı Mi Band 4 gibi renkli bir ekrana sahip olan Honor Band 5, 0.95 inçlik 282 ppi AMOLED bir ekrana sahip olarak geliyor Ekranın hemen altına konumlandırılan dokunmatik bir butonda bu modelde yer alıyor. Genel itibariyle Band 4 ile benzer bir görünüme sahip olan cihaz teknik özellikler bakımından farkını belli ediyor. Gelişmiş bir akıllı bileklik olan bu modelde kandaki oksijen seviyesini ölçme teknolojisi bulunuyor. Oksijen seviyesi haricinde ise nabız ölçümü de gerçekleştirebiliyor.

Diğer yandan bağlı olduğu telefon üzerinden bildirimleri kullanıcılara gösterebiliyor. 50 metreye kadar su geçirmez yapıya sahip olan Band 5 modeli yoğun bir kullanımda 14 günlük pil süresi vadediyor. Bakalım Honor Band 5 modeli beklenildiği gibi ülkemizde uygun fiyatlı akıllı bileklikler arasında tercih edilebilir bir model olacak mı göreceğiz.


Yapay zeka Destekli Honor 20 Türkiye'deYapay zeka Destekli Honor 20 Türkiye'de
Honor 10 Lite Segment Devi Özçekim Kamerasıyla Sadece 1399 TL'ye A101'de!Honor 10 Lite Segment Devi Özçekim Kamerasıyla Sadece 1399 TL'ye A101'de!

PAYLAŞ