Türkiye’de satışa çıkan Honor 20 fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa çıkan Honor 20 fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-16 14:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Huawei’nin uygun fiyat ve performans ilkesine bağlı olarak pazara giriş yapan Honor, ülkemizde de oldukça ilgi gören markalar arasında. Honor’un 4 Eylül tarihinde resmi tanıtımını yaptığı Honor 20 Sahip olduğu özelliklerle oldukça dikkat çekmişti. Gün itibariyle Türkiye pazarında da yerini alan Honor 20 tasarımıyla da kullanıcılarının beğenisini kazandı.

Bildiğiniz üzere akıllı telefon pazarında artık neredeyse her marka ekran tasarımlarını su damlası çentiği ile yapıyor. Bir gelenek haline gelen bu özelliğin dışına çıkan nadir markalar arasına Honor 20’de dahil oldu. Ön kameranın, ekran deliği içerisine yerleştirildiği Honor 20 çentiksiz bir ekran tasarımına sahip. Arka kasası özel bir teknikle üretilen Honor 20 tasarım açısından oldukça güçlü ve modern görünüme sahip olan bir cihaz. Piyasadaki amiral gemisi telefonlarla kıyaslandığında çok daha üst seviyede bir noktada yer alan Honor 20 Türkiye pazarına göre pahalı olarak nitelendirilebilecek bir model olsa da, aslında cihazın özelliklerini göz önünde bulundurduğumuzda Honor’un yine uygun fiyat, yüksek performans ilkesinden ayrılmadığını net bir şekilde görüyoruz.

Honor avantajlı fiyatlarla Vodafone'a geldiHonor avantajlı fiyatlarla Vodafone'a geldi

Honor 20 yetenekleri ve fiyatı

Profesyonel fotoğraf makinelerine kafa tutan Honor 20 Pro yakında tanıtılacak

6.29 inç ekrana sahip olan Honor 20 FHD+IPS LCD ekran teknolojisine sahip. Grafik özellikleri açısından kullanıcıya son derece canlı bir görüntü akışı sunacak olan Honor 20 gücünü Kirin 980 işlemci yongasından alıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan cihaz ayrıca arttırılabilir hafıza desteğine de sahip.

Honor 20 Serisi Hologram Tasarım Teknolojisi İle Gelecek

Arka kasasında optik görüntü sabitleme kısıtlamasına sahip olmadan dörtlü kamera sistemi bulunan Honor 20, 48 Megapiksel çözünürlüğe ve f/1.8 diyafram açıklığına sahip bir ana kamera bulunduruyor. 16 megapiksel çözünürlüğe sahip f/2.2 geniş açılı lensle kullanıcılara yüksek kalitede çekim yapma imkanı tanıyan cihaz, 2 Megapiksel çözünürlükteki derinlik sensörü ve 2 Megapiksel’lik makro lensle iyice güçlendirilmiş. Huawei’nin yapay zeka destekli kamera teknolojisini kullanan Honor aynı zamanda gelişmiş gece modu ve özel portre özelliklerinin yanı sıra kullanıcılarına fotoğraflarına uygun kompozisyonlar oluşturabilme imkanı da tanıyor. Ön kısmında ise 32 Megapiksel çözünürlükteki selfie kamerasına sahip olan Honro 20 özel bir selfie moduna da sahip.

Andorid 9 Pie temeline dayanan Honor 20 hızlı şarj özelliğiyle de oldukça dikkat çekici. Yarım saatte bataryanın yüzde ellisini dolduran 22.5 W gücünde Honor SuperCharge desteğine sahip olan cihazın batarya kapasitesi 3.750 mAh. Gece siyahı ve safir mavisi olmak üzre iki farklı renk seçeneğine sahip olan cihaz, renklerin parlaklığıyla da oldukça modern bir görünüm sunuyor. Sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de ciddi satış rakamlarına ulaşması beklenen Honor 20’nin fiyatı ise 4.799 TL.


Honor 20S ile 10 farklı güzellik modu ile kullanımda olacakHonor 20S ile 10 farklı güzellik modu ile kullanımda olacak
32 megapiksel ön kameralı Honor 20S tanıtıldı32 megapiksel ön kameralı Honor 20S tanıtıldı

PAYLAŞ