Türkiye’de satışa çıkan akıllı saat Samsung Galaxy Watch Active 2 özellikleri fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa çıkan akıllı saat Samsung Galaxy Watch Active 2 özellikleri fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-20 17:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy Watch Active 2 akıllı saat modeli uzun bir bekleşin ardından sonunda ülkemizde de raflarda yerini almaya hazır hale geldi. En iyi akıllı saat modellerinden biri olarak karşımıza çıkan Samsung Galaxy Watch Active 2, şirketin resmi satış kanalı üstünde yerini aldı. Söz konusu bu akıllı saatin fiyatına baktığımızda alüminyum kasalı 40 mm boyutuna sahip olan ürün 1.599 TL, 44 mm olan versiyonu ise 1.799 TL fiyat etiketleri ile karşılaşıyoruz. Akıllı saat konusunda başarılı bir noktada yer alan Samsung Galaxy Watch Active 2'nin dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Saati satın almak istediğiniz taktirde paslanmaz çelik kasa olan versiyonuna da sahip olabiliyorsunuz.

Ürünün paslanmaz çelik kasalı olan versiyonunda 40 mm olan seçeneğe 2.299 TL, 44 mm olan versiyonuna ise 2.499 TL'ye sahip olmanız mümkündür. Bunların yanı sıra aynı zamanda söz konusu bu saatin "Under Armour" seçeneği de vardır. Bu versiyonunda 400 mm için 1.599 TL, 44 mm için ise 1.799 TL fiyat ödeyerek sahip olmanız mümkündür. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve bununla beraber dikkat çekici tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanacak olan Samsung Galaxy Watch Active 2 adlı ürünü satın alırken yanında kablosuz şarj özelliğine sahip bir powerbank'de hediye ediliyor. Ürünün yanında powerbank hediye ediliyor olması gerçekten kullanıcılar için sevindirici bir durumdur. 

7.250 TL'ye varan Samsung Galaxy Note 10 değişim kampanyası7.250 TL'ye varan Samsung Galaxy Note 10 değişim kampanyası

Samsung Galaxy Watch Active 2'nin özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy Watch Active 2 adlı akıllı saat birbirinden farklı özellikler ile karşımıza çıkıyor. Söz konusu akıllı saatin özellikleri hakkında özet geçmek gerekirse, cihaz 40 mm ile 44 mm olmak üzere iki farklı boyutta tasarlanmıştır. Saatin WiFi ve LTE olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. 

Samsung Galaxy Watch Active 2'nin WiFi olan versiyonunda 247 mAh, LTE versiyonunda ise 340 mAh pil gücü ter alıyor. Söz konusu bu akıllı saatin 400 mm olan seçeneği 1,2 inç 360×360 piksel Super AMOLED ekran özelliği ile beraber karşımıza çıkıyor. 44 mm'lik versiyonu ise 1,4 inç 360×360 piksel Super AMOLED ekran özelliği ile beraber karşımıza çıkıyor. Ekran kasa olarak olarak kullanıcıların beğenisini kazanacak olan Galaxy Watch Active 2 adlı akıllı saat sonunda ülkemizde de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Tizen OS işletim sistemi üzerine kurulan Galaxy Watch Active 2 adlı akıllı saat, oldukça güçlü bir alt yapı sunmak adına çift çekirdekli Exynos 9110 işlemci kullanmayı tercih etmiştir. Cihazın LTE modeline 1,5 MB, normal seçeneğe ise 768 MB RAM yerleştirmeyi tercih eden şirket ortak bir kullanım olarak 4 GB dahili depolama alanı ile beraber tasarlandı. Söz konusu bu akıllı saatin en çok beğenilen özelliği EKG sensörüne sahip olmasıdır. Bununla beraber cihazda daha birçok fonksiyonel özellik yer alıyor. Cihazın herhangi bir versiyonuna sahip olarak sunulan özelliklerden faydalanabilirsiniz. 

 


Yeni tanıtılan uygun fiyatlı Samsung Galaxy M10s özellikleri ve fiyatıYeni tanıtılan uygun fiyatlı Samsung Galaxy M10s özellikleri ve fiyatı
Samsung Android 10 Beta tarihi ortaya çıktıSamsung Android 10 Beta tarihi ortaya çıktı
Hangi Samsung modellerinin Android 10 güncellemesi alacağı belli oldu!Hangi Samsung modellerinin Android 10 güncellemesi alacağı belli oldu!

PAYLAŞ