Türkiye'de satışa çıkan akıllı saat Oppo Watch özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Türkiye'de satışa çıkan akıllı saat Oppo Watch özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-09 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Oppo, piyasadaki ilk akıllı saat modeli olan Oppo Watch’ı dikkat çeken fiyatı etiketi ile Türkiye’de satışa sundu. Saat sahip olduğu tasarımı ile Apple Watch’a bir hayli benzemesiyle dikkat çekiyor. Kullanıcılara uzun bir kullanım ömrü vadeden bu model, Oppo’nun pazardaki ilk akıllı saat cihazı olmayı başarıyor. Geçtiğimiz Mart ayında resmi olarak tanıtılan ancak ülkemizde satışı olmayan model için Türkiye satışı ve fiyat detayları resmi olarak belli olmuş oldu. Oppo Watch modeli özellikle Apple Watch’a olan tasarım benzerliği ile dikkatleri üzerine toplamış olduğu gözüküyor.

46mm ve 41mm olarak iki farklı boyuta sahip olan Oppo Watch, 46mm’lik versiyonda 1.91 inç ekran, 473 x 402 piksel çözünürlük sunarken, 41mm’lik olan versiyonda ise 1.6 inç ekran 360 x 320 piksel çözünürlük sunuyor. Diğer yandan her iki versiyonda da 11.35mm kalınlığa sahip olduğunu belirtelim.

Tanıtımı yapılan Oppo A53 özellikleri ve fiyatı belli olduTanıtımı yapılan Oppo A53 özellikleri ve fiyatı belli oldu

Oppo Watch, Türkiye satış fiyatı belli oldu

Cihazın özelliklerine gelecek olursak 46mm’lik Oppo Watch modelinde 430 mAh’lik bir pil bulunuyor. 41mm olan modelde ise 300 mAh batarya yer aldığını görüyoruz. Her iki modelde standart kullanımda tek şarj ile 40 saat, güç tasarrufu modunda ise 21 gün kullanım vadediyor. 75 dakikada tam şarja ulaşan bu akıllı saat modelleri 15 dakikalık şarj ile ise bir günü rahat bir şekilde çıkarabiliyor. Oppo Watch modelinin tasarımında olduğu kadar arayüz noktasında da Apple Watch’a bir hayli benzediği gözüküyor. Android tabanlı ColorOS Watch’a sahip olan cihaz standart bir akıllı saatten beklenen tüm özellikleri sunuyor.

An itibariyle Oppo Watch akıllı saat modelleri farklı sitelerde 41mm’lik versiyonu 1799 TL fiyat etiketine sahipken, 46mm’lik versiyon ise 2299 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.


Önce Huawei şimdi de Oppo, Samsung'u tahtından indirdi!Önce Huawei şimdi de Oppo, Samsung'u tahtından indirdi!
Tanıtımı yapılan OPPO F17 ve F17 Pro özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan OPPO F17 ve F17 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ