Türkiye’de geliştirilen Bekchy “Yerli Üretim” belgesi aldı. - Haberler - indir.com

Türkiye’de geliştirilen Bekchy “Yerli Üretim” belgesi aldı.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-03 11:26:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Yazılım

İnternet sitelerine güvenlik duvarı sağlayan ve siber güvenlik ürünü olarak bulutta çalışan Bekchy, Türkiye'nin ilk yerli "Bulut Waf" ürünü olma ünvanını kazandı.

Türkiye topraklarının Trabzon ilçesinde geliştirilen Bekchy  "Yerli Üretim" belgesi almaya hak kazandı. Siber güvenlik ürünü olan ve bulut üzerinden çalışan Bekchy, Türkiye'nin ilk yerli "Bulut WAF" ürünü olma niteliğini bulunduruyor. CloudFlare, Sucuri, Stackpath, Incapsula, Sitelock gibi rakiplerine karşı oldukça başarılı sonuçlar veren Bekchy, Türkiye'de %92,67 gibi yüksek yerlilik oranıyla iç pazarda, diğer ülkelere, dışa bağımlılığı azaltmayı hedeflemenin yanı sıra yurtdışı ülkelerine satmayı da hedefleyerek ülke ekonomisine döviz girişi sağlamayı planlıyor.

Dev Şirket CloudFlare HacklendiDev Şirket CloudFlare Hacklendi

Cloudflare, Sucuri, Stackpath, Incapsula, Sitelock gibi büyük rakiplere sahip olan yerli firma Bekchy, Bulut WAF pazarında kendi teknolojileri ve Bekchy Engine adındaki motoruyla Zero-Day ile ataklardaki başarı sayesinde yurtdışı pazarında da dikkatleri üzerine çekiyor.

DDoS, WAF, Cache, DNS, SSL ve Yük Dengeleme özellikleriyle bulutta çalışarak web sitelerine güvenlik ve koruma sağlayan Bekchy SaaS modelinde çalışmakta. Basic, Pro, Business ve Enterprise planları olan Bekchy, kullanıcılara 7 günlük ücretsiz deneme sürümü verirken hiçbir kredi kartı bilgisi de istemiyor. Dakikalar içinde aktif olan hesabınızda ücretsiz SSL sertifikası edinebilir, daha önceki sertifikalarınızı da taşıyabilirsiniz.


Cloudflare gizliliğe önem veren 1.1.1.1 dns hizmetini devreye aldıCloudflare gizliliğe önem veren 1.1.1.1 dns hizmetini devreye aldı
Cloudflare'nın Yeni DNS Uygulamasını nasıl kullanılır?Cloudflare'nın Yeni DNS Uygulamasını nasıl kullanılır?

PAYLAŞ