Türkiye’de de satılan Samsung Galaxy S20 FE ekran sorunuyla gündemde - Haberler - indir.com

Türkiye’de de satılan Samsung Galaxy S20 FE ekran sorunuyla gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde de resmi olarak satışta olan Samsung’un yeni modeli Galaxy S20 FE cihazı için yeni bir ekran problemi gündeme geldi. Samsung Galaxy S20 FE, bildiğiniz üzere şirketin ses getiren bir modeli olmayı başardı. Yurt dışı için uygun fiyatlı bütçe dostu bir amiral gemisi cihazı olan S20 FE, ülkemizde 6499 TL fiyat etiketine sahip olarak geliyor. Modelin tekrardan gündeme gelme sebebi olarak ise yurtdışındaki kullanıcıların dokunmatik ekran problemi yaşadığı ortaya çıktı. Söylele göre ekran bazı durumlarda kullanıcı dokunmalarını algılamıyor. Bazı durumlarda ise kendi kendine dokunma işlemi gerçekleştiriyor. Diğer yandan bazı anlarda kaydırma animasyonlarında sıkıntı olurken, sorunun şuan için her kullanıcıda olmadığı ve sadece belli cihazlarda yaşandığı bilgiler arasında bulunuyor.

Samsung Galaxy S20 FE dokunmatik problemi yaşıyor

Samsung Galaxy S21 Ultra beşli kamera sistemine sahip olabilirSamsung Galaxy S21 Ultra beşli kamera sistemine sahip olabilir

Bu yaşanan durumun bir yazılım güncellemesi ile düzelebileceği ifade ediliyor. Ancak donanımsal bir problem var ise Samsung’un hızlı bir geri çağırma işlemi gerçekleştirmesi gerekiyor. Bunun için ise resmi bir açıklama gerçekleştirilmiş değil. Samsung’un oldukça beğenilen bu yeni modelinin sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak, modelde 6.5 inç Full HD+ 120 hz Dinamik AMOLED bir ekran paneli bulunuyor. 6 GB RAM + 128  GB depolamaya sahip olan cihazda 12 megapiksel F1.8 geniş açı + 12 megapiksel F2ç2 ultra geniş açı + 8 megapiksel F2.0 3x telefoto kamera lensi bulunuyor.

3.5 mm kulaklık girişi olmayan yeni modelin ön tarafında 32 megapiksel F2.0 selfie kamerası görüyoruz. Galaxy S20 ailesi bazı pazarlar için Exynos 990, bazı pazarlar için ise Snapdragon 865 işlemcisi ile satılıyor. Modelde ayrıca 4500 mAh kapasiteli 15W hızlı şarj destekli bir batarya olduğunu da belirtelim. Bakalım bu problem hakkında bir açıklama gelecek mi göreceğiz.


Samsung yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefon patenti aldıSamsung yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefon patenti aldı
Samsung Galaxy A42'nin teknik özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A42'nin teknik özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ