Türkiye'de Bir Restoran İlk Defa Bitcoin İle Ödeme Alacak! - Haberler - indir.com

Türkiye'de Bir Restoran İlk Defa Bitcoin İle Ödeme Alacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-28 23:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Kripto Para

Türkiye'de ilk defa bir restoran zinciri 2018 yılı itibariyle Bitcoin ile ödeme alacak! Teknolojiyi yakından takip eden bir döner markası olan KasapDöner, Türkiye'de bir ilke imza atarak artık 2018 yılı itibariyle Bitcoin ile ödeme alacak.

Her geçen gün yeni bir şirketin Bitcoin ile ödeme almaya başladığı bu dönemde Bitcoin'in akıbeti belli olmasa da çoğu kişi kripto paralara yatırım yapmaya başladı. Altın'dan daha değerli ve daha kısa vadeli bir yatırım aracı olan kripto paralara ilgi büyük.

Kasap Döner Genel Müdürü Bahar Özürün, ?Bunun yanında teknolojiyi de yakından takip ediyoruz. iPadlar ilk çıktığında tüm şubelerimizde iPad vardı. Şimdi ise dijital para birimi Bitcoin'i tüm şubelerimizde kullanarak isteyen misafirlerimizin ödemelerini bu yol ile yapmalarını sağlayacağız? diyerek teknolojinin önemini ve marka bilinirliğini nasıl arttırdığı hakkında konuştu. ?Enflasyon riski düşük, kullanımı basit, para transferi işlemlerinde güvenilir, hiçbir aracı olmadan direkt iki kişi arasında çalışan ve küçük bir hafıza kartında bile taşınabilen bu uygulamaya geçmekten dolayı çok mutluyuz? diye sözlerine ekleyen Özürün, Bitcoin'in ödemelerdeki kolaylığı ve güvenilirliğinden de bahsetti.

Bitcoin Nedir?

Bitcoin Gerçekten Güvenilir Mi?

Bu sorunun cevabı aslında çok karışık. Bir çok kişi son zamanlarda kısa vadede büyük kazançlar elde eden insanları görerek Bitcoin dünyasına adım atıyor ve kripto para birimine para yatırıyorlar. Bir sanal cüzdan açabilmek için kimlik bilgilerimizi verdiğimiz ve paranın borsalarda kaldığı bu ortamlar küçük miktarda para yatıran kişiler için bir sorun teşkil etmese de eğer büyük paralar yatıracak birisiyseniz güvenilir yolları araştırmanızda fayda var.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ