Türkiye ofisini açan Vivo piyasaya gireceği modelleri 26 Ağustos'ta tanıtacak - Haberler - indir.com

Türkiye ofisini açan Vivo piyasaya gireceği modelleri 26 Ağustos'ta tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 20:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye'de gerçekleştireceği operasyonlar için ofis açılışını gerçekleştiren Vivo, 26 Ağustos tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile beraber Türkiye'de satışa çıkaracağı akıllı cep telefonların tanıtımını gerçekleştirecek. LG, Nokia, Motorola gibi dev isimlerin piyasadan kaybolmasıyla beraber hızla büyümeye başlayan Çin merkezli akıllı cep telefon üreticileri, yatırımlarını Türkiye pazarında da genişletmeye başladılar. Huawei, Xiaomi, Oppo gibi devlerin ardından bir başka Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo da Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye operasyonlarını yürütmek için ofis açılışını gerçekleştiren Vivo, 26 Ağustos tarihinde basın etkinliğini gerçekleştireceğini ve Türkiye'de satışa sunacağı ilk akıllı cep telefon modellerinin Türkiye lansmanlarını bu etkinlikte gerçekleştireceğinin bilgisini verdi. Vivo markalı akıllı cep telefonu modellerinin Türkiye'deki satışları ise eylül ayı içerisinde başlayacak. 

Vivo, iQOO Z1'in 'Nautical KingVivo, iQOO Z1'in 'Nautical King" sürümü sınırlı sayıda üretilecek

BBK Electronic çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Vivo, yine BBK Electronic’in sahip olduğu bir başka Çinli teknoloji devi olan Oppo ile kardeş şirket konumunda. 2020 ilk çeyrekte dünyanın en çok satan 5. akıllı telefon markası olan Vivo, ikinci çeyrek itibarıyla ise yerini Oppo’ya bırakarak 6. sıraya gerilemişti. Hem fiyat/performans odaklı akıllı telefonları hem de üstün özelliklere sahip amiral gemileri ile giriş yaptığı pazarlarda başarılı satış rakamlarına ulaşmayı başaran Vivo’nun Türkiye’de ne kadar popüler olacağını ise zaman gösterecek. 


Vivo 180 derece dönebilen ikinci ekran patenti aldıVivo 180 derece dönebilen ikinci ekran patenti aldı
Resmi olarak tanıtılan Vivo S7 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo S7 5G özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Vivo Y1s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo Y1s özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ