Türkiye İçin Apple'dan Büyük İndirim - Haberler - indir.com

Türkiye İçin Apple'dan Büyük İndirim

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-01 10:20:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Apple, hayatımıza girdiği günden beri büyük ilgi ile gelişmeye devam ediyor. Kendine özgü tasarımı, işletim sistemi, donanımsal özellikler, ve bununla beraber yazımsal gücü ile kullanıcılarına uzun soluklu kullanım imkanı sunan Apple firması Türkiye odaklı kullanıcılarına ürünler üzerinde ciddi miktarda indirimler yapıyor. Piyasaya girdiği günden itibaren herkesi kasıp kavuran iPhone tutkusu şu an çok daha gelişmiş düzeyde olan iPhone'lar ile popülerliğini devam ettiriyor. iPhone'lar güzel olmasına güzeller fakat bir o kadar da el yakan fiyatlarla satılıyorlar. Bunu göz önünde bulunduran Apple, Türkiye'de satışta olan ürünleri üzerinde indirimler yapmaya karar verdi. 

Apple Ürünler Türkiye'de Ucuzluyor

Geçtiğimiz ocak ayında Apple CEO’su Tim Cook, Amerika dışın satılan ürünler üzerindeki fiyatları yeniden değerlendireceklerinin haberini vermişti. Fiyat değerlendirmesi yapılacak olan listenin içerisinde Türkiye'de yer alıyor. Türkiye'de satışta olan ürünlerin servis fiyatları üzerinde etkili bir indirim yapılacak. Şirket tarafından indirim yapılan servis fiyatlarının ardından diğer şirket ürünlerinde de indirime gitmesi bekleniyor. Bu ürünler arasında iPhone, iPad, Mac bilgisayarlar ve AirPods gibi cihazların da olacağı bekleniyor. Apple’ın Apple Music servisinde indirim yapıp yapılmayacağı ise henüz bilinmiyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Apple şirketi yeni tasarladığı video servisini de kullanıcıları ile buluşturmayı bekliyor. Yeni video servisi ile Netflix gibi dünyaca popüler bir platforma kafa tutacağı düşünülüyor. 

Apple sürücüsüz otomobil birimindeki küçülmenin detaylarını açıkladıApple sürücüsüz otomobil birimindeki küçülmenin detaylarını açıkladı

İndirim Yapılan Ürünleri Değerlendirmek Gerekirse

iPhone Xs Max, 6.499 TL yerine 5.799 TL ile satışa sunularak 700 TL indirim ile karşımıza çıkacak. iPhone Xs ve X akıllı cihazları 5.699 TL yerine 5.299 TL ile satılarak 400 TL indirim yapılacak. iPhone 8 Plus ve iPhone XR cihazları 4.199 TL yerine 3.799 TL ile satışa sunularak 400 TL indirim ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. iPhone 8 ise 3.799 TL yerine 3.299 TL ile kullanıcılar ile buluşacak ve 500 TL indirim ile karşılaşacağız. iPhone 7 Plus, 3.799 TL yerine 3.299 TL'ye satışa sunulacak ve 500 TL indirim yapılacak. Son olarak iPhone 7 ise, 3.099 TL yerine 2.999 TL'ye satılarak 100 TL indirim yağılacak. 


Apple Watch, Uyku Düzeninizi Sağlamanıza İmkan TanıyacakApple Watch, Uyku Düzeninizi Sağlamanıza İmkan Tanıyacak
Apple'dan Yeni 6K Bir Monitör GörebilirizApple'dan Yeni 6K Bir Monitör Görebiliriz
Huawei’den Apple Watch için kopyalama girişimiHuawei’den Apple Watch için kopyalama girişimi

PAYLAŞ