Türkiye, doğrudan Instagram üzerinden reklam verme özelliği sunulan ilk ülkelerden biri oldu - Haberler - indir.com

Türkiye, doğrudan Instagram üzerinden reklam verme özelliği sunulan ilk ülkelerden biri oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-24 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformlarından Instagram, küçük işletmelerin artık bir Facebook hesabına bağlı olmadan Instagram üzerinden reklam verebileceği hakkında açıklamada bulundu. Instagram, bu yeni özellik ile henüz bir Facebook hesabı olmayan küçük işletmelerin Instagram üzerinden kolayca reklam verebilmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Facebook Reklam Yöneticisi gibi Facebook uygulamalarında reklam verirken daha fazla esneklik ve kontrol sağlayan araçları kullanabilmek adına işletmelerin Instagram hesaplarını bir Facebook hesabına bağlamasını önermeye devam eden şirket, bu özelliği yalnızca Instagram hesabı olan ancak henüz bir Facebook hesabı olmayan işletmelerin kullanımına sunuyor. Öncelikle ABD ve Türkiye’de kullanıma sunulan özellik gelecek aylarda birçok ülkenin kullanımına açılacak.

Instagram algoritmasını gözden geçirme kararı aldıInstagram algoritmasını gözden geçirme kararı aldı

Sosyal medya platformları arasında artık neredeyse vazgeçilmez konumda yer alan Instagram, her geçen gün birbirinden farklı özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Halihazırda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip ve kullanıcılar tarafından beğeni kazanan Instagram, direk olarak Instagram üzerinden reklam verme özelliğine kavuşacak. Bu sayede küçük ticari işletmeler için daha faydalı olacak olan bu platform, kullanıcı sayısını da bu şekilde artırmaya yönelik hareket ediyor. 

 


İlgili uygulamalar
Instagram çıplaklık içeren gönderileri öne çekiyor olabilirInstagram çıplaklık içeren gönderileri öne çekiyor olabilir
Facebook Instagram beğenileri satan ve kullanıcıları verilerini çalan iki siteye dava açtıFacebook Instagram beğenileri satan ve kullanıcıları verilerini çalan iki siteye dava açtı
Apple Music şarkıları Facebook ve Instagram hikayelerinde nasıl paylaşılır?Apple Music şarkıları Facebook ve Instagram hikayelerinde nasıl paylaşılır?

PAYLAŞ