Turkcell'den Bulut Depolama Servisi: Akıllı Depo - Haberler - indir.com

Turkcell'den Bulut Depolama Servisi: Akıllı Depo

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye'nin önde gelen iletişim şirketlerinden Turkcell, duyurduğu yeni bulut servisi ''Akıllı Depo'' sayesinde müşterilerine fotoğraf, video, müzik ve dosyalarını güvenli bir şekilde saklayabilmelerine imkan tanıyor.

Müşterilerinin Android ve iOS sistemine sahip akıllı cihazları ile bilgisayarlarında bulunan video, müzik, resim, kontak bilgisi ve dosya gibi çeşitli verilerini güvenli bir ortamda saklamalarını sağlayan servis ile kullanıcılar verilerine tüm cihazlar üzerinden istedikleri zaman erişebilecek ve sevdiklerine e-posta yolu gönderebilecekleri gibi sosyal ağlar üzerindeki arkadaşları ile de kolaylıkla paylaşabilecekler.

Akıllı Depo'nun mobil cihazlar için geliştirilmiş olan uygulamasını akıllı telefon ya da tabletine indiren müşterilerine Turkcell, servis kapsamında 1 GB'lık bulut depolama alanını ücretsiz olarak sunmaktadır. Sunulan bu alana kullanıcılar depolamak istedikleri verilerini 3G veya Wi-fi bağlantısı üzerinden otomatik olarak aktarabilecekler.

Turkcel Akıllı Depo'yu kullanmak isteyen iOS ve Android kullanıcıları aşağıda bulunan bağlantılara tıklayarak uygulamayı mobil marketler üzerinden cihazlarına indirebilirler.

Editör Notu: Akıllı Depo'nun 1 GB ücretsiz olarak sunduğu alandan daha fazlasını kullanmak isterseniz aylık 3.90 Tl'den başlayan fiyatlar ile 5 GB, 50 GB ve 250 GB depolama alanı paketlerinden satın alabilirsiniz.





PAYLAŞ