Turkcell yeni teknolojileri ile MMC’de - Haberler - indir.com

Turkcell yeni teknolojileri ile MMC’de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 19:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Mobil Dünya Kongresi'nde yer alan firmalardan bir tanesi de Turkcell oldu. İşte kongreden Turkcell adına detaylar.

Mobil Dünya Kongresi’nde yer alan Turkcell, yeni teknolojilerini tanıttığı fuarda geleceğe dair detaylı planlarını da aktardı. Kurulan stant yoğun bir ilgi gördü ve Turkcell tarafından geliştirilmiş olan Lifecell en çok dikkat çeken teknolojilerden bir tanesi oldu.

Turkcell 2018'de Büyümesini SürdürdüTurkcell 2018'de Büyümesini Sürdürdü

Dünyanın en hızlı büyüyen operatörü!

Son 3 yıllık süre içerisinde dünyanın en hızlı büyüyen operatörü olmayı başaran Turkcell, deneyimlerini ve planlarını aktarırken başarılı geçen 2018 yılı sonrasında Türkiye sınırlarını aşan şirket şu anda dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Oluşturulmuş olan stant, her detayıyla özel bir çalışmanın ürünü olduğunu gösteriyor.

Fuarda yer alan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu yaptığı açıklamalarla tanıtımlara ve etkinliğe dahil önemli veriler sundu. 

Turkcell'den beklenen AKN açıklaması geldi

Lifecell ile Turkcell büyümesini sürdürüyor!

“Dünyanın en kısa vizyonuna sahip şirketiz; DO-Dijital Operatör... Yine dünyanın en kısa stratejisini uyguluyoruz; bin 440... Yani, müşterilerimize Dijital Operatör vizyonu ile en iyi deneyimi sağlayan dijital servisler sunmayı, bin 440 stratejisi ile de günün her anında onların yanında olmayı hedefliyoruz. Son bir yıldır Lifecell, bu vizyon ve stratejiyi tüm dünyada ihtiyaç duyan operatörlere taşıyor.” diyerek konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Kaan Terzioğlu, yaptığı bu konuşmayla da dikkat çekti. 

Turkcell'den, ücretli mobil internet konusunda son karar


Turkcell hızlı giriş ile ücretsiz internet paylaşımı nasıl yapılırTurkcell hızlı giriş ile ücretsiz internet paylaşımı nasıl yapılır

PAYLAŞ