Turkcell Tarafından 50 GB Kotalı Lifecell Duyuruldu - Haberler - indir.com

Turkcell Tarafından 50 GB Kotalı Lifecell Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-25 13:07:19
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Akıllı Telefonlar
 

Turkcell'in bugün gerçekleştirmiş olduğu basın toplantısında Lifecell adında ki markasını duyurdu. Lifecell markası ile bol GB'li internetli yeni paketlerin yanında General Mobile ile yapılmış olan işbirliği sonrası yeni akıllı telefon duyurusunu yaptı.

50 GB kotalı "Süper Paket"

Lifecell markasının öne çıkarılmış"süper paketi", Turkcell'in kendi uygulamalarını kapsayan 50 GB İnternet ve herhangi bir sınırlama olmaksızın ekstra 7 GB internet içeriyor.

 

 

Detaylara inecek olur isek bu pakette TV+ uygulamasında 15 GB internet , Fizy uygulamasında 15 GB internet, Lifebox uygulamasında 10 GB internet, Twitter ve Facebook'ta 2 GB internet, Dergilik uygulamasında 8 GB internet ve son olarak ta Bip'te sınırsız konuşma-mesajlaşma bulunuyor. Ayrıca bu 50 GB internetin yanı sıra kullanıcılarına 7 GB ekstra internet kotası sunuluyor. Paketin fiyatı ise aylık 49.00 TL.

Bu arada yakın zamanda gelecek olan Lifecell markasının sabit internet paketlerinin de olacağını belirtti. Ancak paketin detaylarının henüz belli olmadığını söyleyelim.

Lifecell Telefonu Duyuruldu! 

Lansman da Lifecell markasının yeni akıllı telefonu da duyuruldu. General Mobile ile yapılşmış olan işbirliği sonucunda duyurulmuş olan telefon; 5 inç ekran,Android Nougat işletim sistemi, 4 çekirdekli işlemci gibi bir teknik özelliklere sahip olarak geliyor. Aslında bu cihaz, teknik özellik olarak General Mobile GM 6 modelinin neredeyse birebir aynısı.

 

Fakat Turkcell'e özel Lifecell modu ile diğer yazılım farklılıklarının olduğunu söyleyelim. Turkcell, bu cihaz için "ilk 2 taksit bizden" isimli kampanyası yaparken cihazın toplam ödemesi ise 36 ay/40 TL olarak dikkat çekiyor. 





PAYLAŞ