Turkcell T80 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Haberler - indir.com

Turkcell T80 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-12 15:30:49
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ülkemizde bir kitle kullanıcı tarafından tercih edilen ve tam 2 milyon 700 bin satış rakamlarına ulaştığı açıklanan Turkcell'in T serisine ait yeni üyeler tanıtıldı. Turkcell'ın akıllı telefon serisi olan T serisine yeni bir üyenin geçen sene gelmesi bekleniyordu ve bu yıl gelmiş oldu. Ramazan ayının araya girmesi ile beraber bu gecikme yaşandı ve en nihayetinde model tanıtılmış oldu. Mobil operatör tarafından gerçekleşen etkinlik kapsamında markanın en güçlü amiral gemisi Android akıllı telefonu olan Turkcell T80'in tanıtımı gerçekleştirildi. Uygun fiyatlı bir gövde ile metal kasaya sahip cihazın altın ve gümüş renk seçenekleri bulunuyor.

Turkcell T80 ile gelen iki önemli özellikten birisi parmak izi okuyucusu olurken, diğeri ise kategori 6 LTE desteği sayesinde hızlı bir internet deneyimi sunuyor. Turkcell tarafından ifade edilene göre model 300 Mbps'e kadar indirme hızı destekliyor ve LTE ile bu hız destekleniyor. Telefona gelecek olursak modelde 5.2 inç büyüklüğüne  sahip 1080p Full HD bir ekran yer alıyor ve model gücünü Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemcisinden alıyor. 128 GB'a kadar yükseltilebilen hafızası bulunan model Android Nougat işletim sistemine sahip olarak kutu içerisinden çıkıyor.

Kamera tarafına bakacak olursak modelde 13 ve 2 megapiksel çözünürlüklere sahip çift arka kamera yer alıyor ve bu çift kamera ile derinlik ve üç boyut gibi efektler vermek mümkün oluyor. Ön yüzeye baktığımızda ise yine 13 megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor.  Turkcell T80 modelinin peşin fiyatı 1300 TL olarak belirlenirken ayrıca paketlere ek olarak çeşitli taksitlendirme fiyatları bulunuyor.





PAYLAŞ