Turkcell Superonline AKN'siz Paketlerini Açıkladı! - Haberler - indir.com

Turkcell Superonline AKN'siz Paketlerini Açıkladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-27 09:35:37
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Türk Telekom AKN paketlerini açıklamasının ardından gözler diğer operatörlere dikildi. Turkcell Superonline nihayet yeni kotasız internet tarifelerini açıkladı.

Yeni yıl ile birlikte AKN kesinlikle ortadan kalkıyor, ilk başlarda Türk Telekom itiraz etse de, nihayet zorunlu olarak AKN'sız paketlerini açıklamıştı.

1 Ocak'tan itibaren Türk Telekom AKN'siz internet hizmeti vermeye başlayacak1 Ocak'tan itibaren Türk Telekom AKN'siz internet hizmeti vermeye başlayacak

Superonline, ilk kampanya duyurusunu Fiber Platin ile yaptı. İlk ay 100 Mbps hız hediyesi sunan bu paketlerde kotasız bir şekilde 35, 50 ve 100 Mbps gibi yüksek hızlar bulunuyor. Bu paketler için istenen ücretler ise indirimli bir şekilde sırasıyla 99.90, 129.90 ve 199.90 TL olarak açıklandı. Bu kampanyalı paketler taahhüt ile geçerli olduğunu da belirtelim.

Türk Telekom, kaldırdığı internet paketlerini tekrar yayınladı

Açıklanan bu paketleri Turkcell Superonline'nin internet sitesinde bulabilirsiniz.

Firmanın bu yüksek hızlı paketlerinin yanı sıra bir diğer limitsiz paket ise Turkcell Fiber Limitsiz İnternete Giriş Kampanyası oldu. Bu kampanya da 12 ay taahhüt verenler için geçerli oluyor. Altyapı sıkıntısı yaşayanlar ve yeni internet kullanacak kişiler için orta seviye hıza sahip bu paket 15 Mbps olup tamamen kotasız. 79.90 TL Fiyat etiketiyle orta seviye bir hız sunan Superonline, daha önce 59.90 TL'ye de 24 Mbps, 100 GB AKN verdiğini de belirtelim.

Yine bu internet paketini de firmanın internet sitesinde bulabilirsiniz.


Turkcell'den beklenen AKN açıklaması geldiTurkcell'den beklenen AKN açıklaması geldi
Türkiye Kullanıcılarının AKN Kalkması İle Alakalı DüşünceleriTürkiye Kullanıcılarının AKN Kalkması İle Alakalı Düşünceleri
Dudak Uçuklatan Türk Telekom AKN'siz Tarifeler AçıklandıDudak Uçuklatan Türk Telekom AKN'siz Tarifeler Açıklandı

PAYLAŞ