Turkcell nesnelerin interneti güvenliğinde büyük ödülün sahibi! - Haberler - indir.com

Turkcell nesnelerin interneti güvenliğinde büyük ödülün sahibi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-01 18:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Barcelona da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde yer alan şirketlerden birisi olan Turkcell, etkinliğin başladığı günden itibaren yakından takip edilen firmalardan bir tanesi oldu. Özellikle Türkiye'de yoğun ilgi gören Turkcell etkinlik kapsamında yaptığı tanıtımlar ve yeni teknolojileri ile de tüm dünyada dikkat çekmeyi başardı. 

Turkcell hızlı giriş ile ücretsiz internet paylaşımı nasıl yapılır?

Turkcell 2018'de Büyümesini SürdürdüTurkcell 2018'de Büyümesini Sürdürdü

Paylaşılan son haberlerde ise Turkcell’in büyük bir ödül aldığı duyuruldu. Öyle ki nesnelerin internetine yönelik geliştirdiği projeleri ile bu alanda farklılık yaratmayı başaran Turkcell, güvenlik alanında birinci oldu ve “Nesnelerin İnterneti Güvenlik Şampiyonu-IoT Security Champion” ödülünü aldı.

Turkcell nesnelerin interneti güvenliğinde iddialı!

Alınan bu ödül markanın tüm dünya genelinde çalışmaları ile tanınmasını da destekledi. Ödül GSMA tarafından verildi. Düzenlenen tören ile Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin Turkcell adına ödülünü GSMA Teknolojiden Sorumlu Başkanı Alex Sinclair’den aldı.

Nesnelerin internetinde güvenlik eksiğini kapatabilir!

Nesnelerin interneti tüm dünya genelinde büyük bir ilgi gördüğü gibi bu alanlarda en çok güvenlik eleştiriliyor. Bu açıdan Turkcell tarafından geliştirilmiş olan projeler ile birlikte Turkcell güvenlik alanında nesnelerin interneti üzerine çalışmak isteyen tüm firmalar için de önemli bir iş ortağı olabileceğini gösterdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gediz Sezgin nesnelerin interneti ve Turkcell'in yapmış olduğu çalışmalarına değinerek “Nesnelerin interneti, yapay zeka ve 5G ile birlikte ‘Akıllı Bağlantı’nın en önemli unsurlarından birini oluşturuyor. Bu üç teknolojinin getirdikleriyle beraber güven ve güvenlik sistemleri kavramları da yeniden tanımlanmaya başlıyor.” dedi.

Turkcell bu alanda gelişmek istiyor!

“Bu alanda korunma ve güveni en başından itibaren güçlü bir şekilde inşa edebilirsek, bu teknolojiler büyük fırsatları beraberinde getirecektir. İşte bu nedenle GSMA’nın Nesnelerin İnterneti Güvenliği girişiminin bir parçası olmak gündemimizde yüksek önceliğe sahipti. Bu konudaki liderliğinden dolayı GSMA’ye teşekkür ediyor ve çabalarımızın bu ödülle sektör düzeyinde takdir görmesinden onur duyuyoruz. Bu ödül, bu alandaki çalışmalarımızı daha da derinleştirebilmek adına büyük bir cesaret ve motivasyon kaynağı olacaktır” diyerek sözlerini noktalayan Gediz Sezgin, yaptığı açıklamasıyla markanın hedeflerin de aktarmış oldu. 

Turkcell Superbox Nedir?



PAYLAŞ