Turkcell hızlı giriş ile ücretsiz internet paylaşımı nasıl yapılır - Haberler - indir.com

Turkcell hızlı giriş ile ücretsiz internet paylaşımı nasıl yapılır

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-24 22:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

20189 yılı itibari ile internet paylaşımına gelen ücretlendirmeye, Turkcell’den hızlı giriş alternatifi gelmişti. Hızlı giriş ile ücretsiz internet paylaşımı yapabilirisiniz.

2018 yılının sonlarına doğru, internet paylaşımı ile ilgili yeni bir karar alınmış ve bu karar kamuoyu ile paylaşılmıştı. Bu karara göre, 15 Ocak 2019 tarihi itibariyle, internet paylaşımı ücretli olarak yapılmaya başlanacaktı. Nitekim söylenen tarihten itibaren, internet paylaşımı ücretli olarak yapılıyor. Bu karara kamuoyundan sert tepkiler gelmiş olsa da kararda herhangi bir değişiklik yapılmadı. Şu an internet paylaşımı yapmak isterseniz, faturanıza 9 TL ek ücret yansıyor. Fakat Turkcell, gelen tepkilerin ardından kullanıcılarına bir alternatif sunmuştu. Turkcell yaptığı açıklamada, kullanıcıları hızlı giriş yöntemini kullanarak internet paylaşımı yaparlarsa, herhangi bir ücret ödemeyeceklerini söyledi.

Turkcell'den, ücretli mobil internet konusunda son karar

Turkcell Superonline AKN'siz Paketlerini Açıkladı!

Turkcell Hızlı Giriş ile İnternet Paylaşımı Nasıl Yapılır?

İnternet paylaşımının ücretli hale gelmesinin ardından, kullanıcıların sosyal medya üzerinden verdiği tepkiler çığ gibi büyümüştü. Bu tepkilerin ardından, o dönemde Turkcell’den bir açıklama geldi ve hızlı giriş yöntemini kullanan kullanıcıların, ücretsiz internet paylaşımı yapabileceği söylendi. Peki Turkcell hızlı giriş ile internet paylaşımı nasıl yapılır?

Bu noktada öncelikli olarak yapmanız gereken şey, akıllı telefonunuzdan kişisel erişim noktası veya mobil erişim noktasını aktif hale getirmek ve cihazınızı ağa bağlamak. Bağlantı işlemi tamamlandığında, Turkcell’den bir mesaj alacaksınız. Bu mesajda, güvenli internet paylaşımı için hızlı giriş yapmanız talep edilecek. Mesajdaki bağlantıya tıklayın, bağlantı sizi hızlı giriş sayfasına yönlendirecektir. Karşınıza çıkan hızlı giriş sayfasındaki kutucuğa, telefon numaranızı yazın. Giriş tuşuna bastığınızda, iki seçenekle karşılaşma ihtimaliniz var. Eğer SIM kartınız Turkcell Menu özellikli ise karşınıza direkt hızlı giriş onay sayfası gelecek. Bu durumda onayla seçeneğine basmanız, hızlı girişinizi yapmanız için yeterli olacaktır.

İkinci seçenek olarak, SIM kartınız Turkcell Menu özelliğine sahip değilse SMS ile size bir giriş kodu gönderilecek. Kod geldikten sonra açılan dört haneli kutucuğa giriş kodunuzu girerek, yine hızlı girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece, 30 gün boyunca ücretsiz olarak internet paylaşımı yapmaya başlayabilirsiniz. 30 günün sonunda da yeniden hızlı giriş yapmanız gerekir. Aksi takdirde size verilen 2 GB internet paylaşımı kotası bittikten sonra, 9 TL hattınıza ek ücret tanımlanır.





PAYLAŞ