Turkcell Anlık Mesajlaşma Uygulaması BiP Yayınlandı - Haberler - indir.com

Turkcell Anlık Mesajlaşma Uygulaması BiP Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Son zamanlarda mobil teknoloji dünyasına kazandırdığı uygulama ve servislerle fark yaratmaya çalışan Turkcell tarafından geliştirilen anlık mesajlaşma uygulaması Turkcell BiP' i sitemiz üzerinden indirerek arkadaşlarınız, aileniz ve cihazlarınızın rehberinde kayıtlı olan tüm kişilerle sohbet etmek için kullanabilirsiniz.

Android ve IOS işletim sistemine sahip akıllı cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra cep telefonu numaranızı vererek ve hemen arkasından gelen SMS içeriğindeki kodu uygulamaya girmeniz gerekiyor. Turkcell BiP üyeliğinin son aşaması olan kullanıcı adı ve profil fotoğrafı ekleme işleminden sonra da dilediğiniz gibi mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Diğer mesajlaşma uygulamaları ile benzer özellikleri bulabileceğiniz uygulamada ayrıca ülkemize özgü çeşitli motiflerin bulunduğu ikonları bulabilir ve bu ikonları kullanarak mesajlarınızı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Sadece Turkcell abonelerine sunulan bir servis olmayan Turkcell BiP, diğer GSM operatörlerinin abonelerinin kullanımına da açık bir servistir.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ