Turkcell AirPods İçin Büyük İndirim Başlattı - Haberler - indir.com

Turkcell AirPods İçin Büyük İndirim Başlattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 17:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemizde faaliyet gösteren operatör şirketlerinden olan Turkcell’ın Apple’ın en yeni nesil iPhone modelleri için önemli bir kampanya başlattı. Şirketin yeni amiral gemisi ailesi olan iPhone Xs Max, Xs ve iPhone XR modellerine özel olarak bir AirPods kampanyası başlatıldı. 5.8 inç OLED ekrana sahip iPhone Xs, 6.5 inçlik OLED ekranlı iPhone Xs Max ve 6.1 inçlik LCD ekranlı iPhone XR modeli yakın zamanda ülkemizde satışa çıkacak. 30 Kasım tarihinde ülkemize giriş yapacak olan modeller için Turkcell tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Bu noktada peşin ve kredi kartı ile iPhone XR, iPhone Xs Max veya iPhone Xs alan kullanıcılara Airpods modelini yüzde 50 indirimli olarak satacak. Kulaklığın şuan için Turkcell’de 1349 TL fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim.

Turkcell AirPods Kampanyası

AirPods Fabrika Ayarlarına Nasıl Sıfırlanır?AirPods Fabrika Ayarlarına Nasıl Sıfırlanır?

Söz konusu indirim ile beraber kulaklık 670 TL gibi bir fiyat etiketine düşmüş olacak. Turkcell kapsamındaki iPhone cihazların fiyatına baktığımızda ise iPhone XR 64 GB versiyonu 7399 TL olurken modelin 128 GB olan versiyonu 7799 TL fiyatla satışta bulunuyor. 64 GB’lık iPhone Xs ise 9899 TL olurken 64 GB’lık iPhone Xs Max modeli ise 10.799 TL fiyat etiketine sahip durumda. Bu iki cihazın 256 GB olan versiyonları ise 11.199 ve 12.099 TL olarak belirlenmiş durumda. AirPods kablosuz kulaklığın özelliklerini hatırlayacak olursak modelde W1 çipi bulunuyor. Optik sensörler ve ivme ölçer özelliğine sahip olan kulaklık takılı olup olmadığını algılayabiliyor.

Mac sistemlere bağlanabilen bu kulaklık ile ses düzeyini ayarlama, arama  yapma, şarkı değiştirme ve yol tarifi gibi komutları Siri üzerinden verilebiliyor. Ürün tek dolu şarj ile 5 saate kadar batarya süresi sunabilirken şarj kutusu ile beraber bu süre 24 saat seviyesine çıkabiliyor. Kutu ile 15 dakika şarj edildiği zaman ürünü 3 saat kullanılabilir hale gelebiliyorsunuz.


Yeni AirPods ve AirPower'ı 2019'da GöreceğizYeni AirPods ve AirPower'ı 2019'da Göreceğiz
Xiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyorXiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyor
Apple AirPods 2 Bu Ay Sonu TanıtılabilirApple AirPods 2 Bu Ay Sonu Tanıtılabilir

PAYLAŞ