Türkçe müjdesiyle gelen The Last of Us 2 çıkış tarihi ve özel versiyonları - Haberler - indir.com

Türkçe müjdesiyle gelen The Last of Us 2 çıkış tarihi ve özel versiyonları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-25 23:49:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Uzun süredir heyecanla beklenen The Last of Us 2, PlayStation tarafından dün gerçekleştirilen State of Play etkinliği kapsamında nihayet çıkış tarihi açıklandı. Esas heyecan veren kısım ise ülkemizde yer alan oyuncular için geldi. Türkiye'deki oyuncular için büyük bir sürpriz geliyor. PlayStation dünyasının son zamanlardaki en heyecan verici oyunlarından biri olarak nitelendirilen The Last of Us 2, uzun bir bekleyişin ardından nihayet State of Play etkinliği kapsamında duyuruldu. Etkinlikte oyunun çıkış tarihi açıklanırken aynı zamanda farklı versiyonları hakkında da bilgi verildi. 

PS4 platformuna özel olarak geliştirilen bu heyecan verici oyun 21 Şubat 2020 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak. Elde edilen bilgiler oyunun geçmişte ortaya çıkan sızıntı bilgilerini doğruluyor. Buna ek olarak yine sızıntıları doğrulayacak olan bir bilgi daha geldi ki, o da oyunun dört farklı versiyon ile beraber geliyor olmasıdır. The Last of Us 2 oyunu, Standard Edition, Special Edition, Collector’s Edition, Ellie Edition olmak üzere dört farklı sürüm ile ile kuru içerisinden çıkacak. Oyunun standart versiyonu 60 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkıyor. Bununla beraber Special Edition sürümü 80 dolar olup 48 sayfalık oyun için hazırlanmış özel bir kitapçık ve ek olarak oyunu muhafaza edebileceğiniz özel bir metal kutu ile geliyor. 

The Last of Us 2 Gelebilir!The Last of Us 2 Gelebilir!

Oyun, Türkçe dublaj ve altyazı ile geliyor

The Last of Us 2 oyununda yer almayı düşünen oyuncular için Tükçe dublaj ve altyazı seçenekleri bulunuyor. Oyunun 170 dolarlık Collector’s Edition sürümü metal kuru, 48 sayfalık özel kitapçık ve buna ek olarak aynı zamanda kutu içerisinden bir teşekkür mektubu, Ellie’nin bilekliği, Ellie’nin figürü ve 6 farklı rozet de çıkıyor. Sıra geldi herkes tarafından oldukça merak edilen Ellie Edition sürümüne. Söz konu sürümün içeriği daha açıklanmadan sızıntı bilgileri ile dahi adından bir hayli söz ettiren Ellie Edition versiyonu tam 230 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Collector’s Edition'da yer alan içerikleri barındıran bu sürümü ile beraber Ellie’nin sırt çantasına, oyunun orijinal müziklerinin plağına, 5’li çıkartma paketine de sahip olacaksınız. 

Oyunun yanında çeşitli materyallerde sunan geliştirici şirket oyuncuların beklediği süreyi telafi ediyor. Üzücü olan bir durum var ki Ellie Edition versiyonunun ülkemizde yer alıp almayacağı henüz kesin olan bir durum değildir. Şöyle ki oyunun duyurusunun Türkiye'deki oyuncular için farklı bir önemi vardır. Şöyle ki The Last of Us 2 oyununun ülkemizdeki oyuncular için Türkçe dublaj ve altyazı seçeneğiyle satışa sunulacağı geliştirici şirket tarafından resmi olarak duyuruldu. Hatta oyun hakkında Türkçe altyazının da içinde olduğu bir fragman yayınlandı. Şu an için oyunun Standart ve Dijital Deluxe seçeneklerinin Türkiye mağazalarında satışa sunulduğunu da belirtmek gerekiyor. Oyunun standart sürümü 429 TL fiyat etiketine sahip olurken Digital Deluxe Edition versiyonu 489 TL fiyat ile karşımıza çıkıyor. Oyunun fragmanında gördüğümüz üzere oyuncular son derece heyecan verici bir hikaye içerisinde yer alacaklar. 

 


The Last of Us 2 duyurusuna az kaldıThe Last of Us 2 duyurusuna az kaldı
The Last of Us 2 için büyük sürprizThe Last of Us 2 için büyük sürpriz

PAYLAŞ