Türkçe Formula 1 Simülasyon Oyunu Formula Legend - Haberler - indir.com

Türkçe Formula 1 Simülasyon Oyunu Formula Legend

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Araba yarışı ve simülasyon oyunlarını seven mobil oyuncular için MeerMogul Games tarafından ortaya çıkarılan Formula Legend, Türkçe dil desteği ile oyun severlerin indirmesine sunuldu.

Ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda sunulan oyunda oyuncular, kendi belirledikleri Formula aracı ile birbirinden zorlu parkurlarda geçen yarışlara katılabilecekleri gibi oyunda bulunan Google Play Game entegrasyonu sayesinde diğer oyuncular ya da arkadaşları ile yarışabilme şansına sahip olabilecekler. Ayrıca oyun içerisinde elde edilen başarıları da birbirleri ile paylaşarak karşılaştırabilecekler.

Formula Legend Türkçe indir

Yüksek kaliteli grafik tasarımı sayesinde görsel ve oyun içi gerçekçi sesleri ile de işitsel olarak mükemmel bir oyun deneyimi yaşatan Formula Legend'de yakıt ayarı, lastik değişimi, pit stop gibi pek çok faydalı ayara müdahale edilebileceği gibi yarış sonrasında verilen özelleştirme seçeneklerini kullanarak aracın güçlendirilmesi de sağlanmaktadır.

Bugün yapılan güncelleme sonrasında Türkçe dil desteğine de kavuşan Formula Legend'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS sistemine sahip mobil cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ