Türkçe FIFA 17'yi ilk kez Xbox One S ve Xbox One Sahipleri Oynayacak - Haberler - indir.com

Türkçe FIFA 17'yi ilk kez Xbox One S ve Xbox One Sahipleri Oynayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-04 11:57:38
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Futbol oyunlarında listenin başlarında gelen oyun Fifa 17 çıkış tarihi, oyuncuların yakından takip ettiği konular arasında. Fifa 17'nin çıkışından ilk yararlanacak olan platformlar Xbox One S ve Xbox One olarak belirlendi.

Dünyadaki en popüler futbol oyunlarından Fifa 17, futbol severlerin en çok beklediği oyunlar arasında yer alıyor. Fifa 17, çıkışını yapacağını duyurduğu günden beri yayınladığı videolar ve yaptığı lisans anlaşmalarıyla sık sık gündeme gelerek, oyuncuların heyecanlarını arttırmalarını sağladı. Geçtiğimiz haftalarda EA Sports, oyunun beta sürümünü de oyuncularla paylaşmıştı. Tam sürümü için geri sayımda olan kullanıcılara yeni bir haber geldi. Bu habere Xbox platformu kullanıcıları sevinirken diğerleri biraz üzülecek. Fifa 17'nin tam sürümü ilk olarak Xbox One ve Xbox One S platformları için çıkacak.

Herkesin heyecanla beklediği Fifa 17'ye ilişkin olarak gelen bir bilgiye göre, oyuncuların bir kısmı, sadece Xbox One S'e özel EA Access özelliğini kullanarak, Fifa 17 oyununu herkesten önce indirme şansına sahip olacaklar. Xbox One markası yeni Xbox One S konsolunun gelişini, Türkiye Futbol Federasyonu'yla yapmış olduğu işbirliği ile kutladı. Yapılan işbirliği ile oyuncular, 1 TB'lık özel paketi satın alarak paketlerin içlerinden çıkan hediye kodlarıyla www.fifaxboxonedaoynanir.com internet adresine üye olup, Türkiye Milli Futbol Takımı'nın resmi formasına ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Normal şartlarda Fifa 17, 29 Eylül tarihinde raflardaki yerini aldı. Fakat Xbox One veya Xbox One S sahipleri, diğer oyuncularda bir adım öne geçerek oyuna 22 Eylül tarihi itibariyle sahip olabildiler.





PAYLAŞ