Türk Yapımı Simülasyon Oyunu Voidrunner Destek Bekliyor! (Video) - Haberler - indir.com

Türk Yapımı Simülasyon Oyunu Voidrunner Destek Bekliyor! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Son dönemde birbirinden kaliteli oyunlara imza atan Türk yapımcılara bir yenisi daha eklendi. Bağımsız geliştirici İsmail Kemal Çiftçioğlu'nun ellerinde şekillenen simülasyon oyunu Voidrunner, Steam Greenlight'ta sizden destek bekliyor.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyunun Beta versiyonunda Online Deathmatch ve Co-Op gibi modlar yer alacak. Voidrunner için aksiyon, macera, simülasyon, yarış ve arcade türlerini biraraya getiren reflekse dayalı uçuş simülasyon oyunu diyebiliriz.

Voidrunner

Aşamalı bir zorluk sisteminin yer aldığı Voidrunner'da amacımız; belli bir süre zarfında çeşitli engelleri geçip düşmanlarla mücadele ederek, çıkış portalına ulaşmaya çalışmak olacak.

Ana hikaye modu, Hardcore modu ve Wanderer gibi modların da oynanabileceği yapımda toplam 70 farklı harita olacak. Ayrıca oyunun modlarına göre; aracın hızı, harita tasarımları, oyun esnasında karşımıza çıkacak olan engeller ve zorluklar farklılık gösterecek.

Voidrunner

Türkçe ve Oculus Rift desteğini de beraberinde getirecek olan Voidrunner, 2015'in sonlarına doğru PC, Mac, Linux ve konsollar için çıkış yapacak.

Oyuna Voidrunner Greenlight sayfasını ziyaret ederek destek verebilirsiniz. Ayrıca oyunla ilgili fikir edinmek için Voidrunner tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




Voidrunner Tanıtım Videosu


PAYLAŞ