Türk Yapımı Mobil Oyun: Escape from Rikon - Haberler - indir.com

Türk Yapımı Mobil Oyun: Escape from Rikon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ağustos 2012 tarihinde yayınlanan ve sadece Android işletim sistemine sahip cihazlarda oynanabilen oyun artık IOS cihazlarınızda da oynayabilmeniz için geliştirilerek oyun severlerin beğenisine sunulmuş durumdadır. Yerli oyun geliştiricisi Tvee tarafından yayınlanan oyunda adı geçen Rikon adası' nda kalmış bir mahkumun hikayesi anlatılmakla beraber oyun severlerin bu mahkumu o adadan kaçırmak için gerekli olan mücadeleyi vermeleri gerekmektedir.

Ayrıca Ağustos 2012' de yayınlanan Android sürümününde günümüz teknolojisi kullanılarak yeniden düzenlenmesi ve çeşitli özelliklerinde eklenmesi ile birlikte daha eğlenceli bir hale gelen oyunu tamamen ücretsiz olarak oynayabilir, oyun içerisinde kazandığını altınlar ile oyun içinden çeşitli araçları ve kıyafetleri satın alarak karakterin kaçışına yardımcı olabilirsiniz.

Oyunun programlamasını Turan Arslangil ve Oyun içerisinde bulunan birbirinden eğlenceli bölümlerin tasarımlarını da Eda Kahveci' nin yaptığı Escape from Rikon oyununda en dikkat çeken özellik ise Çoklu oyuncu modunun bulunmasıdır. Bu mod sayesinde oyuncular istedikleri takdirde herhangi bir arkadaşını oyuna davet edebilir ya da oyunu oynayan rasgele bir kullanıcı ile online olarak oyunu oynayabilir. Buna ek olarak tüm bölümlerde zorluk seviyeleri de değişebilen oyunu aşağıdaki linklerden cihazınızın işletim sistemine göre ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Android kullanıcıları için Escape from Rikon

IOS kullanıcıları için Escape from Rikon

 

OYUN VİDEOSU





PAYLAŞ