Türk Yapımı Fuse Up Mobil Uygulamaları Yayımlandı - Haberler - indir.com

Türk Yapımı Fuse Up Mobil Uygulamaları Yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-19 14:05:42
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Türkiye'de oyunlara olan ilgi arttıkça, Türkler bu konuda daha fazla girişimde bulunmaya başlıyor. Yerli yapımlardan birisi olan Fuse Up adlı oyun, şimdi iOS ve Android cihazlarda oynanabiliyor.

Animanya Games'in üretmiş olduğu Türk yapımı oyun Fuse Up, iOS ve Android cihazlardaücretsiz olarak oyuncuların deneyimine sunuldu. Bulmaca oyunlarından hoşlanan kullanıcıların fazlasıyla keyif alacağı ve eğlenerek oynayacağı oyun Fuse Up, farklı düşünme şekilleriyle strateji geliştirmeniz gereken bir oyun. Daha önce oyunu oynama imkanı bulan oyuncular, oyundan oldukça memnun kaldılar. Artık zeka oyunları sevenler boş zamanları Fuse Up ile doldurabilecekler. Fuse up oynarken hem eğlenecek hem de keyifli zaman geçirebileceksiniz.

Fuse Up oyununun konusuna baktığımızda; oyundaki amaç karşınıza çıkan sütun ya da satırları kaydırarak renkleri birleştirmeniz ve böylece yüksek puanlar elde etmeniz. Puan kazanabilmeniz için, bitişik en az 3 rengi yan yana getirmeniz gerekmektedir. Daha fazlasını yan yana getirirseniz, daha fazla puan elde edebilirsiniz. Oyun yaptığınız hamleyi geri alma şansını size tanıyor ya da bunun yerine Fuser'ları kullanabilirsiniz. Fuser'larınız pasif olmadan önce 7 hamle hakkı tanınıyor. Bunları Fuser'lar pasif olmadan önce kullanmalısınız. Yüksek puanlara ulaşmak için oyunda kombo yapabilirsiniz. Size tanınan diğer kolaylıklar; oyunda can sınırı yok, istediğiniz zaman oyuna kaldığınız yerden devam etme imkanınız var. Oyun size günlük sınırsız ödüller veriyor ve arkadaşlarınızla puanlarınızı yarıştırma imkanı sunuyor. Fuse Up keyfini hemen sürebilmek için Android ve iOS cihazlarınızdan hemen indirip, zaman kaybetmeden oynamaya başlayabilirsiniz.

 





PAYLAŞ