Türk yapımı Battle Royale tarzı oyun geliyor - Haberler - indir.com

Türk yapımı Battle Royale tarzı oyun geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-11 10:50:04
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasına geçtiğimiz yıl giriş yapan PUBG ve Fortnite gibi Battle Royale türündeki oyunlar, modun büyük ölçüde popüler olmasını sağladı. Kısa sürede milyonlara hitap etmeyi başaran her iki oyunda, böylece oyun dünyasına Battle Royale oyun tarzını katmış oldu. Son zamanların en popüler oyun tarzı olan Battle Royale, Türkiye'deki oyunculardan da büyük ilgi gördü. Hal böyle olunca, Türk geliştiriciler de kolları sıvayıp, Battle Royale oyun modu esaslı bir oyun geliştirmeye soyundular. G - Tech Atölye tarafından Battle Royale modu ile geliştirilen yeni Battle Royale'ın, ilerleyen günlerde Steam platformunda kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Battle Royale oyunu Dark Inside, yakında Steam'de olacak

G - Tech Atölye tarafında geliştirilen yeni Türk yapımı Battle Royale tarzı Dark Inside, macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir süre sonra Steam'de oyun severlerin beğenisine sunulacak olan oyunun oynanışına dair, geliştirici ekipten açıklama geldi. Ekip, Dark Inside'ın 10 kişilik takımlar halinde oynanabileceğini söyledi. 10 kişilik bu takımların amacı, terk edilmiş bir kasabayı yağmalamak olacak. Oyuncular, kendi takımları dışında kasabaya gelen diğer yağmacılardan da kendilerini korumak durumundalar. Bu nedenle, oyunda bulacağınız silahlar da hayatta kalmanız açısından önem taşıyor. Aynı zamanda rakiplerinizin ganimetlerini de ele geçirebiliyorsunuz.

Kasabada 5 adet mahalle bulunuyor ve her mahalleye 2 oyuncunun girmesiyle birlikte oyun başlıyor. Yağma sırasında en önemli hedeflerinizden birisi, oyunda yer alan antika bir heykeli bulabilmek. Oyuncular başarabildikleri takdirde, savaşmak zorunda kalmadan, kasabanın birbirine uzak 2 farklı noktasından direkt çıkabiliyor. Daha fazla yağma yapmak ise oyuncuların lehine oluyor ve birtakım sürprizlerle karşılaşabiliyorlar. Oyunda stres barınız bulunuyor. Karakterler, diğer oyuncularla aynı amaç doğrultusunda bir hırsızlık işinin peşinde ve bu da karakterin stres yaşamasına neden oluyor. Stres barı, belli bir seviye altına indiği takdirde, karakteriniz kendisini kaybediyor. Bunun için, enerji içeceği, sigara vb bir şeyler tüketmeniz ve barı yeniden doldurmanız gerekiyor. Oyun bitiminde, çaldığınız para ve eşyaların değerine göre, leaderboard'da kendinize bir yer buluyorsunuz. Heykeli çalabildiğiniz takdirde, bu listenin en üst sıralarına yerleşebiliyorsunuz.





PAYLAŞ