Türk Yapımcıdan Yeni Ana Ekran Uygulaması: LightLaunch - Haberler - indir.com

Türk Yapımcıdan Yeni Ana Ekran Uygulaması: LightLaunch

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-26 20:00:19
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Mobil uygulama dünyasında sayısı giderek artan Türk geliştiricilere bir yenisi daha eklendi. Sektöre henüz yeni giriş yapan Suphi Kaner, LightLaunch isimli ilk mobil ana ekran uygulamasını Android için kullanıma sundu.

Ağırlıklı olarak oyun tarafında gördüğümüz yerli yapımcılar zamanla bu mecranın yeterli doygunluğa ulaşması ile farklı alanlara yöneldi. Bir çok alanda başarılara imza atan yerli geliştiricilerden en yenisi olan Suphi Kaner ilk uygulaması LightLaunch'i Android kullanıcılarının beğenisine sundu.

Kaner'in sade ve akıcı arayüz ile hazırladığı LightLaunch, menüsünde alışılmış sayfa tasarımı yerine aşağı doğru sürüklenebilen bir kaydırma alanı sunuyor. Bunun dışında telefonunuzun ana ekranında istediğiniz kadar sayfa açabilmenize imkan tanıyor.

Uygulama ayrıca sayfalar arası geçişlerde kullanıcılara 3D geçiş efekleri ekleme fırsatı sunarak ikonları büyültüp küçültme, tasarımı, kaydırmayı ve efektleri özelleştirme imkanı sunuyor. 

Tamamen ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirebileceğiniz LightLaunch uygulamasında ayrıca ikon paketlerini de 3 TL karşılığında satın alabilirsiniz.





PAYLAŞ