Türk Telekom'dan yeni telefon! - Haberler - indir.com

Türk Telekom'dan yeni telefon!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-07 18:10:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Türk Telekom, Vestel ile yaptığı iş birliği sonucunda özel olarak üretilen, yeni telefon Türk Telekom Venus V5'i piyasaya sürdü.

Yalnızca Türk Telekom'un mağazalarında satışa çıkarılacak olan Türk Telekom Venus V5, oldukça şık tasarımı ve 999 TL civarındaki uygun fiyatıyla ön plana çıkıyor. Türk Telekom müşterilerinin 'Fırsat Bu Fırsat' kampanyasıyla peşin fiyatına 12 taksit fırsatıyla sahip olacağı telefon hakkında konuşan Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, şunları söyledi:

"Türk Telekom olarak, müşterilerimiz için farklı segmentlerde ürünler ve önemli markalarla gerçekleştirdiğimiz özel iş birliklerine devam ediyoruz. Bu bağlamda Türk Telekom olarak Vestel ile birlikte kullanıcılara yerli üretim olan bir akıllı cihaz sunmaktan dolayı gururluyuz. Türk Telekom Venus V5'i müşterilerimizin deneyimine sunuyoruz.'

Manisa'daki Vestel City'de üretilen Türk Telekom Venus V5, içerisinde Türk Telekom'un eğlence uygulamalarını içeren özellikler ile birlikte satışa sunulacak. Türk Telekom'un geliştirdiği, Türkçe'ye özel akıllı klavye uygulaması TAMBU'nun da yüklü olacağı telefon, ayriyeten yeni müzik platformu Muud, sesli ve görüntülü görüşme imkanları sunan Wirofon ve yeni nesil TV hizmeti Tivibu uygulamalarıyla birlikte satışa sunuluyor.

Türk Telekom Venus V5'in sahip olduğu özellikler

Android Nougat 7.1.2 işletim sistemi

3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza

4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemci

5 MP çözünürlüğünde ön, 13 MP çözünürlüğünde arka kamera

3050mAh büyüklüğünde batarya

Incell teknolojisine sahip 5 inç büyüklüğünde HD ekran

150 gram ağırlık, 141 x 71,5 x 8 mm boyut





PAYLAŞ