Türk Telekom'dan Hotspot Açıklaması Geldi! - Haberler - indir.com

Türk Telekom'dan Hotspot Açıklaması Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 14:06:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Turkcell geçtiğimiz gün içinde mobil internet paylaşımını güvenlik gerekçesiyle sınırlandırarak ücretli bir hale getirdi, Tepkiler üzerine Türk Telekom tarafından açıklama yapıldı!

Turkcell daha önce avrupa ülkelerinde uygulanan bu güvenlik önlemini Türkiye'deki kullanıcılarına da sunmaya başlayacağını açıkladı. Ardından diğer operatörler bu akıma katılıp katılmayacağı da kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Gelen tepkiler üzerine Türk Telekom açıklama yaptı. Yapılan açıklamalara göre Türk Telekom kullanıcıları hotspot ya da kişisel erişim noktası adı verilen internet paylaşımında herhangi bir ek ücret ödemeden internetlerini dilediği gibi paylaşabilecekler.

Instagram'dan Turkcell'e özel jest!Instagram'dan Turkcell'e özel jest!

Mobil internet paylaşımı artık 9 TL!

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamanın tam halini aşağıda görebilirsiniz;

“Akıllı cep telefonlarında bulunan ve ‘hotspot’ olarak adlandırılan ‘Kişisel Erişim Noktası’ özelliğinin kullanımına 1 Ocak 2019’dan itibaren ücret getirileceği tartışmaları üzerine abonelerimizin doğru bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Ayrıca Türk Telekom’un, herhangi bir Wi-Fi (kablosuz internet) ağına erişimin olmadığı durumlarda kullanıcıların cep telefonları vasıtasıyla ‘hotspot’ özelliğini kullanarak aygıtlarını internete bağlayabilmelerinde herhangi bir aygıt sayısı sınırlaması da bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. “


Turkcell'den beklenen AKN açıklaması geldiTurkcell'den beklenen AKN açıklaması geldi
Turkcell AirPods İçin Büyük İndirim BaşlattıTurkcell AirPods İçin Büyük İndirim Başlattı
Dudak Uçuklatan Türk Telekom AKN'siz Tarifeler AçıklandıDudak Uçuklatan Türk Telekom AKN'siz Tarifeler Açıklandı

PAYLAŞ