Türk Telekom'dan Gençlere 19 Mayıs Hediyesi - Haberler - indir.com

Türk Telekom'dan Gençlere 19 Mayıs Hediyesi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-17 13:32:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

İki gün sonra yani 19 Mayıs tarihinde Türk Telekom'un kullanıcılarına büyük bir sürprizi var. Genellikle operatörler, özel günlerde kullanıcılarına çeşitli hediyeler vermektedir. Telekomünikasyon devi Türk Telekom özel günlerde kullanıcılarını mutlu eden platformlardan biridir. Şöyle ki 19 Mayıs'ın 100. yılı olması sebebiyle Türk Telekom kullanıcılarını bu günde de boş geçmiyor. 19 Mayıs'ın 100. yılı şerefine Türk Telekom, milyonlarca Selfyli kampanyasında yer alan kullanıcısına 1919 MB internet hediye etti. İnternetin herkes için ne kadar değerli olduğu herkes tarafından bilinen bir durumdur. Mevcut internet paketine ek olarak 1919 MB tutarında bir internet kullanımının operatör tarafından hediye ediliyor olması kullanıcıları son derce memnun eden bir durumdur. Kullanıcıları 19 Mayıs tarihinde fazladan operatörleri tarafından hediye edilen 1919 MB internetten faydalanabilirler. 

Ülkemiz adına tarihten bugüne en önemli olan günlerden biri olan 19 Mayıs, ülkemizin kurtuluşunun bir simge tarihidir. Türk Telekom bugünü boş geçmeyerek kullanıcılarını 19 Mayıs'a özel olarak sevindirmeyi hedefliyor. 19 Mayıs'ın bu yıl 100. yıl dönümü kutlanacak. Son derece önemli bir tarih olarak yıllardır kutlanan 19 Mayıs'ın bu yıl 100. yılı olması itibariyle çok daha önemli olan bugünde Türk Telekom kullanıcıları internet kullanırken internet paketim biter mi diye düşünmeleri gerekmeyecek. Oldukça memnun edici bir jest olarak değerlendirilen internet hediyesi Türk Telekom kullanıcılarını 19 Mayıs'ta memnun ediyor. 

Türk Telekom 2019 İlk Çeyrekte Büyüme Rekoru KırdıTürk Telekom 2019 İlk Çeyrekte Büyüme Rekoru Kırdı

19 Mayıs'ta 1919 MB internet

Bazı özel günlerde operatörlerin kullanıcılarına belli bir miktar hediye internet sunması ile zaman zaman karşı karşıya geliyoruz. İnternet kullanımının ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinen bir durumdur. Gençlerde 19 mayıs tarihinde internetsiz kalmayacak ve Türk Telekom hatlarına yüklenecek olan 1919 MB internet ile akıllı cihazınızı kullanmak çok daha eğlenceli olacak. Bu iyi itibariyle 100. yıl dönümünün kutlanacağı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Türk Telekom'dan kendi operatörlerini tercih eden gençlere özel hediye geliyor. Telekomünikasyon devi Türk Telekom, bu özel günde milyonlarca kullanıcısına 1919 MB internet hediye ederek kullanıcıların kullanımını artıracak. Selfy kampanyasında yer alan kullanıcılara 1919 MB internet hediye edilerek ücretsiz bir şekilde kullanılacak. 

Söz konusu kampanya içeriklerinden faydalanmak isteyen Selfyli gençler, 19 Mayıs tarihinde yani Pazar günü, Türk Telekom'un mobil online servisi üzerinde bulunan Sil Süpür seçeneğini kullanmanız yeterli olacaktır. Türk Telekom bünyesinde bulunan genç Selfyliler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı günü hediye edilen binlerce interneti o gün ücretsiz olarak kullanabilecekler. 19 Mayıs tarihinin 100. yıl şerefine özel hazırlanan bu kampanya kapsamında milyonlarca Selfyli genç, 1919 MB değerinde internet kazanmaya şansını elde edecekler. Söz konusu bu kampanyanın içeriklerinden faydalanmak üzere kullanıcıların, 19 Mayıs tarihinde Türk Telekom mobile online işlemler uygulamasında yer alan Sil Süpür seçeneğini tıklamaları yeterli olacak. Selfy gençlerin kazandıkları bu interneti kullanmak için iki günleri vardır. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ